Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.02.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

2009.02.20. Közélet

Vadászklubot létesítene Vargyason a spanyol király

Turistaparadicsommá válhat Erdõvidék?!
 H.F.A.   Felháborodva vették tudomásul az osztrák befektetõk, hogy az egyik Kovászna megyei sajtótermék negatív megjegyzéseket tett a Vargyas mellé tervezett szabadidõs központtal kapcsolatban. A további félretájékoztatás elkerülése végett Ernst Pebal és Herbert Suttner az általunk is részletesen bemutatott Mondsee-koncepcióról tartottak sajtótájékoztatót Sepsiszentgyörgyön. 
Szeretném tovább olvasni...
A regionális sajtó
Albert Egon.  A helyi média egyik  szereplõje az írott híranyag, az újság. A kis térségek véleményformáló, ízlését részben meghatározó lapjairól van szó. Mindezek mellett létjogosultságuk megkérdõjelezhetetlen?
Szeretném tovább olvasni...
Vendégünk volt Ambrus Attila
A dicséret kötelez
 Több odaadásra, keményebb munkára köteleznek a múlt hét folyamán lapunkról elhangzott dicsérõ, biztató szavak – vontuk le a következtetést az Erdõvidék 600. lapszámának megjelenése tiszteletére szervezett ünnepségsorozatunk végén. A résztvevõk száma a rendezvényeinken, az olvasóinkkal folytatott beszélgetések mind-mind azt a hitet erõsítik meg bennünk, hogy az elmúlt tizenkét esztendõ munkája nem volt fölösleges.
Szeretném tovább olvasni...
Olvasói levél
Szeretném tovább olvasni...
MPP választmányi tagok mondtak le
Lapzárta után érkezett szerkesztõségünkbe az alábbiakban közreadott, az MPP Kovászna megyei elnökének figyelmébe ajánlott négy lemondólevél. Ezzel olyan oszlopos tagok vonultak ki az erdõvidéki MPP vezetésébõl akiknek vitathatatlanul jelentõs szerepük volt a nemzeti jobboldal létrejöttében és építésében. Kérdésünkre, tettüket azzal indokolták, hogy a helyi szervezeten belüli viták olyan belsõ harcokhoz vezettek, ahol egyesek már nem válogatnak az eszközökben önkényes elképzeléseik érvényesítése érdekében, nem riadva vissza az aljas rágalmazások és jelentgetések sorozatától sem.
Szeretném tovább olvasni...
12 év alatt 600 lapszám!
Szeretném tovább olvasni...
Parlamenti krónika
Szeretném tovább olvasni...
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.