Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.12.23.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 1006. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.12.23. Közélet

Nem csak kapni, adni is kell néha

A.E.Az utóbbi évek egyik legsikeresebb és a legnagyobb tömeget megmozgató karácsonyi vásáraként értékelte szerdai sajtótájékoztatóján Lázár Kiss Barna, Barót polgármestere a múlt hétvégén tartott karácsonyi vásárt.
A szombati vásár legnagyobb közönségsikerét egyértelmûen a Betlehemes, valamint a jótékonysági fõzõverseny jelentette, az utóbbinál annyira pozitívak voltak a visszajelzések, hogy ezután minden ilyen jellegû rendezvényen, beleértve a városnapokat is, meg fogják szervezni a baróti polgármesteri hivatal támogatásával.
A jótékonysági fõzõversenyre nyolc csapat nevezett be, Kézibuli, Tanácsosok, Oláh Tibike és csapata, Walter és Zenó csapata, Simó Levente csapata, BVSC Focisuli, Baló Elõd csapata, Sajtósok. A vásárban 114 személy vásárolt ételbont, ezzel támogatva a BVSC focisulit, a Laura Házat, és a baróti kórházat. Összesen 1.107 lej gyûlt be az adományokból, ami a 3 ron értékû ételbonokkal 369 bonnak felel meg. Voltak olyan adományozók, akik nagyobb értékeket fizettek, mint 3 lej, ennek köszönhetõen 326 ételbon adódott el a vásárban - áll a polgármesteri hivatal által közzétett közleményben. A sajtótájékoztatón jelen voltak a Laura Ház részérõl is, akik elmondták, a nekik adományozott pénzösszeget felajánlják a BVSC focisuli javára, hiszen ahogyan fogalmaztak: “Nemcsak kapni kell, hanem adni is jó néha.” - Úgy gondolják, hogy az elmúlt idõszakban nagyon sokat kaptak, így õk is adni szeretnének. A vásárral kapcsolatosan elmondták, osztják az elöljáró meglátását, miszerint egy nagyon sikeres karácsonyi vásáron vannak túl, úgy gondolják, hogy ha minden alkalommal sikerül valami újat belopni a vásár hangulatába, akkor az emberek azt értékelni és szeretni fogják, és minél többen fognak kilátogatni ilyen alkalmakkor a Piactérre.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 1006. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.