Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.09.09.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 991. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.09.09. Aktuális hírek

A bölöni rendõrök megállítottak egy jármûvet, melyet egy 36 éves férfi vezetett, aki nem rendelkezett hajtási engedéllyel. A kivizsgálás folyik hajtási engedély nélküli vezetés gyanújával.
Baróton azonosították azt a 17 éves fiatalt, aki augusztus 29-én kiszúrta egy állomásozó tartálykocsi kerekét. Rongálás gyanújával folyik ellene kivizsgálás.
Szeptember 4-én a baconi rendõrséget értesítették, hogy lopás történt. Kiderült, egy 37 éves férfi, miután együtt italozott falustársával, ellopta annak mobiltelefonját és egy üveg italát. Az elkövetõ otthonában megtalálták a lopott tárgyakat, melyeket visszaadták tulajdonosának. Lopás gyanújával folyik kivizsgálás.
Szeptember 2-án a nagyajtai rendõrséget értesítette egy 43 éves brassói férfi, hogy július 16-án bántalmazták. A jelentõt egy nagyajtai üzletben bántalmazták egy spontán kialakult vita során, mikor négy személlyel került összetûzésbe, a helyzetet az italozás is rontotta. Az orvosi igazolásból kiderült, hogy a bántalmazott személy sérülései 55 és 60 napi orvosi kezelést igényeltek. A nyomozás folyik bántalmazás gyanújával.
Szombaton a rendõrséget értesítették, hogy egy személyt bántalmaztak. Kiderült, két szárazajtai, különbözõ esztenánál dolgozó személynek nézeteltérése támadt a legeltetés miatt, és egyikük a másikat egy éles tárggyal megütötte. Az áldozatot kórházba szállították, a nyomozás folyik az esemény részleteinek kiderítése érdekében.
Szeptember 6-án a baróti rendõrök a Kovászna megyei RAR - képviselõivel közösen megállítottak egy jármûvet, melyet egy 23 éves Brassó megyei fiatal vezetett. Kiderült, az autó bejegyzési igazolványában az utolsó mûszaki vizsgálat dátumát törvénytelenül megmódosították. Az autó mûszaki vizsgálata még 2013-ban lejárt. Bûnügyi dossziét készítettek az elkövetõ nevére, hamisítás gyanújával folyik a kivizsgálás, tett, melyért 3 hónaptól 3 évig terjedõ börtönbüntetés, vagy bírság jár.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 991. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.