Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.07.01.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 981. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.07.01. Aktuális hírek

A bardoci rendõrség járõrözés közben tetten ért két, 21 és 25 éves férfit, akik egy-egy zsák krumplit szállítottak. A kivizsgálásokból kiderült, a krumplit egyik helyi lakos földjérõl lopták. Lopás gyanújával folyik kivizsgálás.

Június 23-án a vargyasi rendõrség járõrözés közben tetten ért egy 60 éves férfit, aki faanyagot szállított egy jármûvel. Kiderült, az 1 köbméter bükkfát egyik helyi lakos termelõ egységérõl lopta el. Lopás gyanújával folyik kivizsgálás ellene.

Június 26-án a baróti rendõrséget értesítették a 112-es segélyhívó számról, hogy Bölönben áldozatokkal járó baleset történt. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy egy 23 éves férfi, mialatt Bölönbõl Bölönpatak fele tartott saját autójával, elvesztette uralmát a jármû felett, és frontálisan ütközött egy beton vízgyûjtõ bazinnal. A balesetben súlyosan sérült az autóvezetõ, és 19 és 23 éves férfi utasai is. A sérülteket a Sepsiszentgyörgyi Megyei Kórházhoz és a Brassói Megyei Kórházhoz szállították ellátásra. Az autóvezetõt alkoholszint mérõ tesztnek vetették alá, az eredmény 0,62 mg/l alkohol volt a kifújt levegõben, a kivizsgálás folyamatban van ittas vezetés, valamint nem szándékos testi sértés gyanújával.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 981. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.