Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.06.05.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 616. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.06.05. Sport

H.F.A. Világhálós oldalakon, barátságos partikon probálták ellesni a huszonévesek az egyre divatosabb sport, a csocsó fortélyait, hogy helyt állhassanak a sörkertben megrendezett versenyen a tizenévesekkel szemben. A kisebbek azonban mégis ügyesebbnek bizonyultak, az asztalifoci-versenyre hat csapat nevezett be, a legjobbnak a Ferencz József és Albert Attila páros bizonyult. Csocsóversenyt a Baróti Szabó Dávid Középiskola pénteken megtartott fordított napján is szerveztek, ott a osztályokból álló tíz csapat mérte össze ügyességét, Albert Attila itt is győzött, ezúttal Égető Tamással. A középiskolások kihasználták, hogy kezükben az iskola gyeplője, és szórakoztató, ötletes versenyeken ütték el az időt. Majdnem minden osztály jelesnek bizonyult valamelyik próbatételen, a 9. D  a citromhámozásban, a 11. A a reflexpróbán, a 10. B az osztályplakát készítésében és a pénzkeresésben, a 12. D a vízzel töltött léggömbök dobálásban, a 9. C. pedig a karikatúra készítésében vált ki a többi közül. Az egyéni vetélkedőkön Vulcan Claudiu bizonyult a legjobb ivónak, persze nem a szeszesital kategóriában, a szkanderversenyen a lányok közül a legerősebb karja Fekete Erikának, a fiúk közül Józsa Csabának volt.
Az eső miatt a divatbemutató az iskola kiépített tetőterében zajlott, ahol az I-III. évesek és a 13. F technikus képző osztály diákjai újdonságnak számító koktélruhákat, farmerból és selyemből készült ruhákat, gyereköltözetet, gyűrtselyem kétrészes, szoknya-blúz összeállítást, alkalmi és kisruhákat mutattak be. Baby-doll stílusban készült pizsamák is láthatóak voltak.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 616. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.