Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.05.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 975. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.05.20. Közélet

Miért nem néztek a cég körme alá?!

Háborúzás nemcsak a Party Pub elõtti útszakasz miatt van, hanem az egész város részérõl, ahol a sokszor feltúrt utcák, járdák, a sárban járókelõk is megunták a befejezetlen munkálatokat. Úgy néz ki az egész felújítási munkálat, mint amit nem tervszerûen végeznek. A sok halogatás most került felszínre, hogy idáig nem rendezték az elavult rendszereket. Nem lehetett hamarabb megnézni, hogy milyen munkát végez a Consal cég? A városmenedzser hol volt? Miért nem néznek utána a munkálatok alatt, hogy hogyan végzik el? Nem kellett volna az egész várost egyszerre feltúrni, hanem csak szakaszonként. Nálunk is Rákoson az aszfaltot ott kezdték el, ahol félbe kellett volna hagyni. A falubejárat tele van kátyúkkal, nem jól mutat egy idelátogatónak, sem nekünk helybelieknek. id. Jáger Árpád

A fentebb is taglalt útszakasz feltúrásával kapcsolatosan kedden Lázár-Kiss Barna polgármester a sajtó képviselõi elõtt adott magyarázatot, hogy miért is kellet feltúrni a Party Pub elõtti útszakaszt: "A most feltört útszakaszt, közel háromszáz métert, a tavaly aszfaltozta le a brassói Consal cég, már akkor jelezte a munkálatokat ellenõrzõ személy, hogy nem megfelelõen van elvégezve a munka, ugyanis a betonra nem került rá egy 2 cm vastagságú védõréteg. Errõl a hiányosságról a cég is tudott, aki szinte egy évig halasztotta az aszfaltburkolat feltörését, arra számítva, hogy papíron majd megoldódik a dolog. De nem így történt. Mi határozottan kiállunk továbbra is amellett, hogy akár a kölcsönpénzbõl, akár az adófizetõk pénzébõl, csak jó, és minõségi munkát veszünk át. Ezt a szakaszt még nem vettük át, így nem is fizettük ki annak értékét, az újrafeltörés teljes költségei csak és kizárólag a Consal céget terhelik. Ismételten hangsúlyozom, eddig is, és ezután is, csak olyan munkálatokat fogunk átvenni, és fizetni érte, amelyek megfelelnek az elõírásoknak, a feladatfüzetben leírtaknak!”
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 975. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.