Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.05.13.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 974. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.05.13. Sport

Hétvégi versenyesemények

A.E.Mint az általában lenni szokott, a múlt hétvége is mozgalmasra sikeredett a baróti Tanulok Klubjának versenyzõi számára, május 7-én Oneºten volt az I. osztályosok csoportjának fellépése, a Fekete Boróka, Király Eszter, Barta Szabina, Cioancã Szende, Szebeni Nikolett, Németh Nóra, Peszternák Kriszta, Kádár Csenge, Pãºtinã Tania, Pintyi Bernadett, Barabás Orsolya alkotta Mozaik csoport egy II., és egy III. díjjal tért haza. Az oktatójuk, Dimény Olga szerint ez a kicsik számára egy nagyon nagy eredmény, mivel egy kezdõ csoport és ez volt az elsõ versenyük. Ugyancsak május 7-én volt Sepsiszentgyörgyön megrendezve a megyei tornabajnokság, ahol az óvodásoknál Bedõ Bernadett I. helyezést ért el, az I. osztályos Moroianu Timea I., a II. osztályos, nagybaconi Tókos Zsuzsanna II., a III. osztályos Cseresznyés Virág III. helyezést ért el. A IV. osztályos nagybaconi Szabó Timea II. helyezést, az V. osztályos, vargyasi Szõke Renáta II. helyezést, a baróti Bogyor Hajnal III. helyezést ért el.
A fiúk mindenike dobogós helyezést ért el: I. hely a nagyajtai ifj. Bihari Edömér, II. Kovács Koppány, III. Kolumbán Rezsõ Csaba. A VI. osztályos Cocean-Szekeres Kriszta I. hely, a VII. oszt., nagybaconi Petõ Zsuzsanna I. hely, a VIII. oszt. Pünkösti Mónika I. hely. A nagycsapat (IV. oszt. és a VII-X. oszt. csoportja) május 8-án részt vett a kézdivásárhelyi KSE Napokon. A csapat tagjai: Balázsi Erika, Balázsi Dorka, Balázsi Zsanett, Szabó Anita, Szabó Timea, Barabás Bernadett, Bocz Bernadett, Bartis Evelyn, Zsigmond Róbert, Dávid Abigél, Petõ Zsuzsanna, Pünkösti Mónika.
A csapatokat Dimény Olga készítette fel.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 974. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.