Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.04.15.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 970. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.04.15. Közélet

Versenyeredmények

Április 1-3 között tartották meg Temesváron, a Bartók Béla elméleti Líceumban az V-VIII. osztályos diákok Erdélyi Magyar Matematika Verseny országos szakaszát.
A baróti Gaál Mózes Gimnáziumból a versenyen résztvett a VI. osztályos Márkó Ágnes és Kovács Álmos. A megmérettetésen Álmos kiváló eredményt ért el, hiszen elnyerte a minisztérium III., illetve a verseny II. díját. A Simonyi Zsigmond helyesírási verseny országos szakaszára Kolozsváron került sor hétvégén, a Brassai Sámuel Elméleti Líceumban. A baróti Gaál Mózes Gimnáziumot Jáger Kristóf és Márkó Ágnes VI. osztályos diákok képviselték szép eredménnyel, hiszen egy nagyon erõs mezõnyben mindketten 8. helyezést értek el, Ágnes 86,5, Kristóf 84,5 pontszámmal. Sepsiszentgyörgyön, a sportcsarnokban IV. alkalommal szervezték meg a Tetratlon megyei négypróba versenyt, ahol a baróti Gaál Mózes Gimnázium csapata is képviseltette magát. A tíz-tizenkét csapat közül a baróti csapat a megyei 7. helyen végzett, ezen kívül Takó Tamás diák 60 méteres síkfutásban és távolugrásban megyei bajnoki címet szerzett. Hétvégén zajlott Brassóban, az Áprily Lajos Líceumban a Regionális Sakkverseny, ahol a Gaál Mózes Gimnázium csapata 5. helyezést ért el. A csapat tagjai: Szász Zsolt VIII.B, Boda Mátyás VII.B, Szabó János VI.C, és Egyed Kese Erika V.B. Felkészítõ tanáruk Máthé Sándor.

Szerkesztette: Szász Réka
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 970. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.