Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.04.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 969. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.04.08. Sport

Rugby Tag megyei verseny

Április 3-án szervezték meg Baróton, a "Rugby Tag" megyei versenyt a városi sportpályán. Vajda Augusta testnevelõtanártól tudtuk meg, hogy összesen négy általános, hat gimnáziumi, és egy líceumi csapat nevezett be a megyei szakaszra. Eredmények: Az I-IV-es általános iskolák versenyében: I. hely a Poiani Trefan Leonard Ált. Iskola, Szigeti Attila vezetésével. II. hely a Mihail Sadoveanu Általános Iskola, Biharfenyves (Brãdet), Bularcã Cãtãlin vezetésével, III. hely a Mihail Sadoveanu Általános Iskola, Bodzaforduló, Bularcã Roxana vezetésével, IV. hely a Gaál Mózes Gimn. Barót, felkészítõ Simon Attila. A gimnáziumi iskolák versenyében: I. hely: a Gaál Mózes Gimnázium - Felsõrákosi egység, a HBB I. csapat - felkészítõ, Simon Attila, II. hely: a M. Sadoveanu Ált. Isk., Biharfenyves, Bularcã Cãtãlin vezetésével, III. a baróti Gaál Mózes Gimnázium Harcosok I. csapat, felkészítõ Vajda Augusta-Ildikó, IV. hely: Gaál Mózes Gimn. - Felsõrákosi egység, a HBB II. csapat - felkészítõ Simon Attila, és végül két V. hely, a baróti Gaál Mózes Gimn. Harcosok II. csapata, felkészítõ Vajda Augusta-Ildikó, és ugyancsak V. hely a Poiani Trefan Leonard Ált. iskolának, Szigeti Attila vezetésével.
A Líceumnál: I. hely az Aczél Attila által vezetett Baróti Szabó Dávid Líceum csapata, akik ellenfél hiányában a gimnáziumi csapatokkal jatszodtak versenyen kívül. A szervezõk Vajda Augusta-Ildikó, és Aczél Attila testnevelõ tanárok. A versenyen jelen volt Farkas Csaba sporttanfelügyelõ. A szervezõk köszönetet mondanak a Városi Sport Klubnak a pálya biztosításáért, és a polgármesteri hivatalnak, akinek a segítségével külön ajándék jutalommal díjaztak minden résztvevõ csapatot.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 969. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.