Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.03.18.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 966. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.03.18. Aktuális hírek

Dabas Város Önkormányzata sikeres testvérvárosi pályázatot nyújtott be az "Európa a polgárokért" uniós programra. A projekt keretében három egymást követõ héten, három különbözõ összetételû csoport utazik Barótra. Elõször általános iskolai pedagógusok, majd hivatali dolgozók, végül kisvállalkozók ismerkednek a testvértelepülés és környékének turisztikai látnivalóival, városaink hasonlóságaival, illetve az adottságokból fakadó különbségekkel. Mindezek mellett, "mûhelyfoglalkozások" (ún.: workshopok) keretében találkozókra kerül sor, hasonló foglalkozásokat ûzõ, helyi szakemberekkel.
1. hét: Az oktatás és nevelés hete: 2016. márc. 28 - ápr. 02., 2. hét: Közigazgatási hét: 2016. ápr. 04 - ápr. 09., 3. hét: Vállalkozzunk címû hét: 2016. ápr. 11 - ápr. 16. A program fõ célkitûzése, hogy ösztönözze a polgárok részvételét az Európai Unió elõtt álló hét év fontos kérdéseinek kidolgozásában. Ilyenek például: a gazdasági növekedés, a biztonság és Európa szerepe a nagyvilágban, valamint a szakpolitikai kérdések kialakítása. Ennek megfelelõen, a résztvevõk közösen elfogadott véleményét - az oktatás-nevelési, közigazgatási és vállalkozókat érintõ témákban - továbbítani fogjuk "Az Ön hangja Európában" weboldalra. Amennyiben sikeresen megvalósítjuk a programot, a jövõben más területekre is szeretnénk kiterjeszteni a kapcsolatfelvételt és együtt gondolkodást.

Szandhofer János, Dabas Város alpolgármestere<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 966. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.