Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.05.28.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 615. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.05.28. Aktuális hírek

Labdarúgás
Az utolsó három forduló
Veresége ellenére továbbra is második helyezett Barót focicsapata, s úgy tûnik a hátralévõ három forduló nem hoz különösebb változást, hisz a közel tízpontos hátrányt nehéz lesz ledolgoznia a jelenleg harmadik helyen álló Bodok együttesének. Így megelõlegezhetõ a városi csapat ezüstérme is. Az már eldõlt, hogy a 2008-2009 – es kiírás bajnoka a Papolci Zágon csapata lett.

Kisbaconé a kupa
A legkisebb faluból is el lehet érni a legnagyobb eredményt
 Vasárnap, május 24-én tartották a Bacon Kupa 2009 minifoci bajnokságot a nagybaconi iskolai focipályán. 8 csapat nevezett be a versenybe, ebbõl 4 Nagybaconból, 1 Bölönbõl, 1 Bibarcfalváról, a rendõrök csapata és a kisbaconi Bodvaj Egyesület csapata. A kemény és becsületes küzdelem végén a kisbaconi csapat minden értékes díjat elhozott. A Bacon Kupa 2009 gyõztese: a kisbaconi Bodvaj Egyesület csapata. Emellett Benkõ Attila A legjobb játékos címet kapta, 7 góljával õ lett a gólkirály is. A kisbaconi csapat tagjai: Keresztes Béla (csapatkapitány), Benkõ Attila, Benedek Huszár Attila, Incze Levente, Lakatos Lóránt és Soós Barni, akinek kapusként aznap a legkevesebb gól került a hálójába, mindössze három.

Magyarhermányi hírek
 Az 5-8 osztályosok Bodvajban a kohó környékén a termelõk által otthagyott ágakat gyûjtötték össze, ezzel is megkönnyítve az útjavítók munkáját.
 A 6. Erdõvidéki Gyermektalálkozón Bölönben  húsz magyarhermányi 1-4 osztályos tanuló és négy tanítónõ vett részt, a Mesevilág dínomdánom táncos mesejátékot adták elõ, amellyel a második helyezést érték el.
Szakács Mária

A Barót Városi
Mûvelõdési Ház hírei
Színház
Május 28-án, csütörtökön 19 órakor, a baróti Mûvelõdési Ház nagytermében a Magyar Örökség-díjas Kiss Stúdió Színház (Nagyvárad) bemutatja Az Illés szekerén pódium-játékát. Elõadók: Varga Vilmos és Kiss Törék Ildikó.
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk. 
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 615. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.