Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.12.18.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 954. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.12.18. Aktuális hírek

Nõszervezet alakult Köpecen

Közel húsz köpeci hölgy gondolta úgy december 10-én, hogy társaival együtt, az RMDSZ Köpeci Nõszervezetének tagjaiként dolgoznak az elkövetkezõkben kis közösségük mindennapjainak szebbé és mozgalmasabbá tételén. A köpeci kultúrotthonban megtartott alakuló ülésen a résztvevõk a családias hangulatú beszélgetés során szívesen osztották meg egymással gondolataikat, és vidáman néztek az új kihívások elé. A szervezet elnökének megválasztott Gál Brigitta Judit, valamint Smãntãnã Imola és Bocz Melinda alelnökök szerint céljuk, hogy megmozgassák a faluközösséget, családi programokat szervezzenek a kicsiknek és nagyoknak, valamint olyan rendezvényeket kínáljanak a lakóknak, amelyek felkeltik az érdeklõdésüket és kimozdítják õket a szürke hétköznapokból.
"Az elbeszélések alapján látszik, hogy ezen a kis erdõvidéki településen pár évvel, évtizeddel ezelõtt volt közösségi élet. A helyi színjátszók által elõadott darabok például hatalmas közösségformáló és kovácsoló hatással bírtak, ami ma hiányzik az embereknek. Az itt élõk szeretnék, ha ez a régi hangulat kicsit visszatérne a településre, ha újra ki lehetne csábítani az embereket otthonaikból. Erre ad nagyszerû lehetõséget a nõszervezet “ -fogalmazott Ájgel Ágnes, az RMDSZ Háromszéki Nõszervezetének elnöke. A köpeci nõszervezet máris nekilát a munkához, december folyamán aerobik órát, elõadást szerveznek egy kozmetikussal és a közelgõ ünnepekre is készülnek.

RMDSZ
Háromszéki Nõszervezetének sajtóirodája
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 954. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.