Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.09.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 942. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.09.25. Aktuális hírek

Szeptember 16-án a baróti rendõrök járõrözés közben tetten érték a miklósvári V.M.-et, aki szekérrel 3 folyóméter tûzifát szállított, melyrõl nem tudott hivatalos igazoló iratot felmutatni. A tettes azt nyilatkozta, hogy a fát egy, az olaszteleki erdészethez tartozó kitermelõ helyrõl vette el. A tûzifát elkobozták, a kivizsgálás folyik lopás gyanújával.


Szeptember 18-án a bardoci rendõrséget értesítette egy székelyszáldobosi lakos, hogy 16-án 12-19 óra között ismeretlen tettesek pénzt loptak egy, a lakásában található szekrénybõl. A kivizsgálások során szeptember 20-án azonosították a tettest egy 14 éves kiskorú személyében. A pénzösszeget visszaszerezték és átadták a tulajdonosának, folyik a kivizsgálás lopás gyanújával.


Szeptember 19-én a bardoci rendõrök járõrözés közben tetten értek két 13 és 16 éves kiskorút, akik egy üzletbõl élelmiszereket loptak. A lopott árút visszaadták a tulajdonosnak, lopás gyanújával folyik kivizsgálás.


Szeptember 19-én az olaszteleki L.J.-t tetten érte a baróti rendõrség, miközben a 131-es megyei úton autót vezetett anélkül, hogy hajtási engedéllyel rendelkezne.
Szeptember 20-án ugyancsak a baróti rendõrök azonosították a nagybaconi S.F.-t is, aki ittas állapotban vezetett, a mérõ a kifújt levegõben 0,78 mg/l alkoholt mutatott. A két tettest a kihágásuk függvényében felelõsségre vonják.


Szeptember 22-én a bardoci rendõrséget értesítették, hogy ismeretlen tettesek, a Kézdivásárhelyi Magánerdészethez három parcellájáról 28 bélyegezetlen fát vágtak ki. A kivizsgálás folyik jogtalan favágás miatt.


Szeptember 22-én a baróti rendõrséget értesítette egy bodosi személy, hogy lakásán felkereste egy személy, aki 14 darab, 10 literes kannát adott el, összesen 140 liter folyadékkal, melyrõl azt mondta, hogy gázolaj. Utólag kiderült, átverés áldozata lett, hiszen az edényekben víz volt.
A kivizsgálás folyik a tettes azonosítása céljával, akit csalás miatt vonnak felelõsségre a törvény emberei.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 942. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.