Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.08.21.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 937. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.08.21. Aktuális hírek

Beharangozó
2015. szeptember 12-én, szombaton, indul Erdõvidék Múzeuma foglalkozásainak ez évi második évadja, ami a közösségünk élõ tevékénységét illetõen és a gyakorlathoz híven 2015. decemberéig tart.
Ebben az idõszakban minden kedden, 19 órától a Tortoma Önképzõkör és a kezdéstõl számítva minden második héten, pénteken 17 órától a Kalendárium továbbra is szeretettel várja látogatóit, de újabbakra is számítanak. Terveink szerint szeptember 12-én, szombaton, 11 órától a csernátoni Haszmann Pál Múzeum munkátarsai bemutatják a múzeumot, valamint tevékenységek sorozatával szórakoztatják a gyermekeket, illetve az õket elkísérõ felnõtteket egyaránt.
A Tortoma önképzõkörök megszokott idõpontjában szeptember 15-én Hubert Rossel: Székelyföld erõdített templomai (Les églises fortifiées du pays des Sicules) (http://www.3szek.ro/load/cikk/82217/eroditett_templomaink), valamint szeptember 22-én Bogdán Mária Emese: Intõ szülõknek és nevelõknek (http://www.libri.hu/konyv/bogdan_maria_emese.into-szuloknek-neveloknek.html) címû könyvek bemutatójára kerül sor, továbbá szeptember 29-én Bodosi Imre a sepsiszentgyörgyi Hamor Soft Kft. (http://www.3szek.ro/load/cikk/77003/minden_lepcsofokot_meg_kell_lepni_maganvallalkozas) egyik vezetõje lesz a vendégünk.
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 937. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.