Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.07.31.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 934. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.07.31. Sport

A tornagyõztes: Kolumbán Attila

Egyéni siker salakon

Az utóbbi idõszak legjelentõsebb baróti tenisz sikerét aratta, Kolumbán Attila, aki Bulgáriában, Albenában, nyert meg egy amatõr 5. szintû nemzetközi tenisztornát, salakon.Az újdönsült tornagyõztestõl megtudtuk, ez volt az ötödik torna amin részt vett, a döntõben fordulatos mérközésen végül rövidítésben múlta felül ellenfelét (6-3, 1-6, 10-8).Kolumbán elmondta hat éve, hogy teniszezik, ezidáig hébe-hóba, ám amióta megnyílt Baróton a salakpálya azóta rendszeresen gyakorol, mérkõzéseket játszik.
Úgy gondolja, nagyszerû dolog, hogy helyben nyílt egy ilyen salakpálya, ahol bárki játszhat, akit picit is érdekel ez a játék. Erre, Attila testvére Zsolt a jó példa, aki azóta teniszezik, amióta megvan ez a pálya Baróton, õ is részt vett a bulgáriai tornán, ki is jutott a csoportjából. Valószinüleg ez is közrejátszott abban, hogy elkezdett amatõr tornákra is járni, Következõ versenye hétvégén Brassóban kerül sorra, két hét múlva pedig készül a “Fekete Tenger” Openre, amire itthonról többen is résztvesznek. Az amatõr teniszezõk mezõnye igen népes, hiszen országszerte, több mint 15 ezer aktív játékos van, általában minden játékos saját maga támogatója is, ezen a szinten inkább a játék, a tenisz iránti hódolat, tisztelet, ami motiváló és nem az anyagiak.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 934. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.