Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.05.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 612. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.05.08. Aktuális hírek

Maradjon továbbra is az Erdõvidék hetilap hûséges olvasója! Kérjük járuljon hozzá Ön is a kiadványunk anyagi támogatásához. Ajánlja fel jövedelemadója 2%-át a Dr. Fábián László Egyesületnek!
Még közel egy hónap áll rendelkezésére, hogy adójának 2%-a ne az államkasszába kerüljön, hanem elõsegítse kedvenc lapjának megjelenését péntekrõl-péntekre.
A Dr. Fábián László Egyesületet többek közt azért hoztuk létre, hogy megkönnyítse a szerkesztési, elõállítási munkálatok anyagi fedezését. Amennyiben részt szeretne venni a támogatásban, és segítségre van szüksége  a papírok kitöltéséhez, leadásához, a szerkesztõségünkben munkanapokon készségesen állunk a rendelkezésére.

Egyesületünk adatai:
Asociaþia “Dr. Fábián László”,
RO63 OTPV 3000 0027 9045 RO01,
OTP Ag. Baraolt.

A RIKA Sporthogász-egyesület 2006-ban alakult néhány lelkes horgász kezdeményezéseként. Az alapszabályzatban megfogalmazott célja Erdõvidék horgászvizeinek megóvása, a halállomány megõrzése és gyarapítása, valamint a horgászat szabadidõsportként történõ gyakorlása. Eddigi munkánk eredményeként a Pompaházi tó egy közkedvelt és színvonalas versenyek szervezésére alkalmas horgászvízzé vált. Az adományokból befolyó összegeket újabb telepítésre és további környezetformáló munkálatok elvégzésére kívánjuk fordítani. Hisszük, hogy tevékenységünkel hozzájárulunk Erõvidék turisztikai vonzerejének növeléséhez. Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni egyesületünket céljaink elérésében, hogy utalják adójuk 2%-át az alábbi bankszámlára:
Asocatia Pescarilor Sportivi RIKA
Baraolt
Cont IBAN BCR Ag Baraolt
RO57RNCB0125063414440001

Tisztelettel megkérjük, hogy támogassa jövedelmi adója 2%-ával a Dr. Simonffy Sámuel Alapítványt. Szervezetünk adatai:
Fundatia „Dr. Simonffy Sámuel”,
BCR Ag. Baraolt, C.I.F. 7261259.
RO13RNCB0125008987650001.

A HáromszÉKünk nevet viselõ rendezvény 2009. május 24-én kerül megszervezésre a Maksa községhez tartozó Óriáspince-tetõn a 2009. május 22 – 23. között megvalósuló Kovászna Megyei Turisztikai Napok zárónapjaként. A Kovászna Megyei Mûvelõdési Központ szervezésében lezajló rendezvény célja a Kovászna megyei települések értékeinek a bemutatása és széles körû megismertetése.
Az esemény fõ programpontja a kézmûves mesterségek bemutatója és a szekértábor, amelynek keretében minden település egy - egy hagyományos (ráfos) szekér által képviselteti magát. A kiállító felületként használt szekéren bemutatásra kerül a település és ennek értékei kiadványokon, képeken, különbözõ kézmûves és más jellegû tárgyakon, alkotásokon és „ízeken” keresztül. Kötelezõ feladatként minden szekéren az adott településre jellemzõ ételféleséget is be kell mutatni, melyet otthon vagy helyben lehet elkészíteni.
A legötletesebben, leggazdagabban megalkotott és ismertetett szekeret bemutató település önálló megjelenési jogot nyer nemzetközi turisztikai kiállításokon, melyeken a megyei tanács is részt vesz. A Kovászna Megyei Mûvelõdési Központ különdíja pedig a település saját értéktérképének és a községet népszerûsítõ szórólapnak az elkészítése. A szekér, valamint a kiállítandó anyag biztosítása és ezeknek a helyszínre történõ elszállítása a településekre hárul, úgyszintén a szekér feldíszítése.

A Volt Munkaszolgálatos Katonák Szövetségének erdõvidéki tagjai, illetve az elhunyt tagok özvegyei elmaradt, illetve esedékes tagdíjaikat Demeter Zoltánnál fizethetik be Baróton, Márton Árpád képviselõ erdõvidéki irodájában (a bányairoda földszintjén). Telefon: 377773 vagy 0746-089140.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 612. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.