Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.05.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 922. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.05.08. Aktuális hírek

Májusi túra az erdõfülei Kankóskertbe
Honismereti túrasorozatunk hatvanharmadik kirándulása május 9-én, szombaton lesz. Úti cél: Magyarhermány és Erdõfüle környéke. Túravezetõ: Lõrincz Sándor. Indulás 9 órakor autóbusszal a baróti buszmegállóból Magyarhermányig, ahol az Ágoston-hídi borvíz megkóstolását követõen a Bükkös patak és a Borzos árok közötti kanyargós nyergen keresztül jutunk ki a Csókás tetõre, majd ereszkedünk alá mindenkori májusi túráink célpontjához, a Kankóskertbe. Innen a Kúttetõt érintve, a Malom utcán keresztül érkezünk be Erdõfülébe, majd a református templom és a kopjafás temetõ meglátogatását követõen autóbusszal jutunk vissza Barótra.
A túra gyalogos részének becsült hossza 10 km. Alkalmas idõjárás esetén, a túra során szalonnasütésre is sor kerül. Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk, de túráinkon, a 14 éven aluli kiskorúak, csak felnõtt kísérõ társaságában vehetnek részt. A szállítás megszervezése érdekében kérjük az érdekelteket, hogy részvételi szándékukat jelezzék legkésõbb pénteken 12 óráig Demeter Zoltánnál (demeterzoltan74@gmail.com, 0746-089140).
Honismereti túrasorozatunkról további információkat a www.erdovidek.weebly.com honlapon találnak. - erdõvidéki -<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 922. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.