Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.05.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 922. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.05.08. Aktuális hírek

Május 5-én a bölöni rendõrök megállítottak egy jármûvet, melyet egy 41 éves, Brassó megyei férfi vezetett. Az alkoholszint mérõ mûszer az ellenõrzés során 0,67 mg/l alkoholt mutatott a kifújt levegõben. A férfitól vért vettek az alkoholszint pontos kimutatása érdekében. A kivizsgálás folyamatban van közúton való, ittas vezetés gyanújával.
Május 2-án a baróti rendõrök az illegális halászat megfékézése érdekében szerveztek ellenõrzõ akciót. Az akció során azonosították a 62 éves, Prahova megyei M.G.-t, aki a köpeci tónál halászott a tilalmi idõszakban, nyolc halat találtak nála, kárász és sügér fajtákból. A kivizsgálás folyik ellene tilalmi (szaporodási) idõszakban való halászat vádjával. A halakat, valamint a felszerelését elkobozták.
A sepsiszentgyörgyi és kézdivásárhelyi rendõrök azonosították május 4-én azt az elkövetõt, aki április 11-27 között négy lopást követett el a két településen. A kivizsgálás alapján kiderült, a bodosi, 20 éves elkövetõ három biciklit és egy adó-vevõ készüléket lopott el. Folyik a kivizsgálás az ügyben a gyanúsított bûncselekményeinek a kiderítése érdekében.
Május 1-jén a baróti rendõrök azonosítottak egy 18 éves fiatalt, aki egy ideiglenesen bejegyzett jármûvet vezetett. Az ellenõrzés során kiderült, az ideiglenes rendszám lejárt volt. A sofõrtõl elvették hajtási engedélyét, és eljárás indult ellene, be nem jegyzett jármû vezetése közúton gyanújával.
2015. május 6-án a baconi rendõrök megállítottak a 122-es megyei úton Nagybaconban egy szekeret, melyet a 47 éves D.G. vezetett, aki faanyagot szállított. A férfi nem tudott hivatalos iratot felmutatni a fa származásáról, a kivizsgálás során kiderült, hogy a fát egy Hatod melletti rakodóról vette el. A fát elkobozták, a kár értékének felmérése folyamatban van, a kivizsgálás folyamatban van lopás gyanújával.
Ugyancsak május 6-án a bölöni rendõrök azonosítottak egy 38 éves férfit, aki szekérrel 2 köbméter deszkát szállított, melyek származását nem tudta bebizonyítani. A férfit megbirságolták, a deszkát elkobozták.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 922. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.