Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.05.01.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 921. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.05.01. Sport

Csapattagok: Buda Imola, Boga Kincsõ, Dávid Abigél, Dimény Vanda, Gaál Zelma Anett, Incze Johanna, Oláh Kátai Kinga

Zsúfolt, de eredményes versenyhétvége a baróti Mozaiknál

Hétvégén három helyen kellett egyszerre szerepelni és jól teljesíteni.
A VI-VII. osztályos csoport Bãicoiban megrendezett országos versenyen teljesített kiválóan, két elsõ helyezéssel tértek haza. Bravó lányok!: Buda Imola, Gaál Zelma, Oláh K. Kinga, Dávid Abigél, Boga Kincsõ, Incze Johanna, Dimény Vanda. A középiskolások: Lõrincz Bernadett, Virág Orsolya, Biró Réka, Hajdó Anetta, Kolcza Rebeka, Tatár Ágnes, Buda Klaudia pedig Kézdivásárhelyen Mazsorett talalkozón védték a mundér becsületét. Több korosztályból, 0. oszt.-tól VII. osztályig minden korosztályból volt versenyzõnk, a megyei Tornaversenyen összesen 25-en, a Tanulók Klubjánál felkészített lányok és fiuk 17 éremmel tértek haza, 4 elsõ, 8 második és 5 harmadik. Kiválóan teljesítettek, gratulálunk nekik.
Elsõ helyezettek: a II. osztályos baróti Kovács Koppány, V. osztályos Cocean Sz. Kriszta, a VII. osztályos Gaál Mackos Örs, A VIII. osztályos Zsigmond Róbert. Második helyezést értek el: Csog Szilárd II. oszt. Magyarhermány, Szõcs Anita III. oszt. Nagyajta, Bogyor Hajnal IV. oszt. Barót, Nagy Szabina, IV. oszt. Erdõfüle, Petõ Zsuzsa VI. oszt. Nagybacon, Pünkösti Mónika VII. oszt. Nagybacon, Hegedüs Szilárd VIII. Nagybacon, Bartis Evelynn VIII. oszt. Barót.
Harmadik helyezést értek el Moroianu Timea O. oszt. Barót, Tokos Zsuzsa I. oszt. Nagybacon, Cseresznyés Virág II. oszt. Barót, Virág Kristóf II. oszt., Barót, Máthé Mónika VIII. oszt. Felsõrákos.
A többi versenyzõ is benne volt az elsõ hat helyezett között. Szeretném megemlíteni azokat is akiknek nem sikerült dobogóra állni, de jól teljesítettek, bejutva a legjobb hat közé: Szabó Anita, Szabó Timea (mindketten IV.), Bartha Eszter, Ördög Szabina, valamint Bogyor Kata, Gáspár Fruzsina és Bedõ Emõke. Gratulálunk nekik is!
Szeretnék köszönetet mondani a tornászokat elkísérõ tanároknak, szülõknek. Külön köszönöm Gál Alina és Novák Magdolna testnevelõ tanároknak az odafigyelõ, támogató segítségüket, biztatásukat, és Bogyor Izabellának, hogy indult a zene.

Dimény Olga

A Mozaik ismét tarolt
Április 25-én a Mozaik egyik csapatát meghívták a Bãicoiban megrendezett tánc és tornaversenyre. Csapatunk reggel 7 órakor indult a baróti Tanulók Klubjától “Zsoi bácsi spenót buszával.” Ez idõ alatt a Mozaiknak még két csapata úton volt. Hamar odaértünk, vagy csak úgy tûnt, lehet, hisz nálunk sohasem hiányzik a móka-kacagás, és ilyenkor gyorsabban telik az idõ. A helyszín egy kultúrotthon volt, mellett közvetlenül volt egy rugbi pálya, és a csapatok várakozás közben oda ültek ki, mivel nagyon jó idõ volt. Mi két tánccal léptünk fel, mindkét táncunk más kategóriába tartozott, így a díjazás is az szerint történt. Egy pom-pom mazsorettel, és egy magyar tánccal bizonyítottunk. A produkciók nagyon színesek és egyediek voltak. Mindkét produkciónkat elsõ díjban részesítették. Egy érem, egy kupa és két oklevél volt a jutalmunk. Hazafelé egy étteremben ebédeltünk, majd meg szerettük volna nézni a Babele Sfinxet, de sajnos lekéstük, mivel az utolsó felvonó három órakor ment, és mi késõbb értünk oda. Kárpótlásul Brassóban vásároltunk a ruhás üzletláncokban. Ismét egy élménydús kirándulást tudhatunk magunk mögött. Nagyon szépen köszönjük Dimény Olga tanárnõnek a rengeteg fáradozást, amit értünk tesz.

Dimény Vanda, Gaál Zelma Anett
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 921. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.