Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.04.23.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 920. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.04.23. Sport

Kiváló baróti eredmények

Sz. Réka Szombaton, április 18-án XIX. alkalommal tartották meg Baróton, a sportcsarnokban a Nemzetközi Tánc- és Tornafesztivált, a baróti Tanulók Klubja és a baróti Zsibongó Egyesület szervezésében. A rendezvényen idén is számos település képviseltette magát, jelen voltak a magyarországi Kapuvár, Bukarest, Gãieºti, Szlatina, Victoria város, Focºani, Gyulafehérvár, Feketehalom, Kudzsir, Marosvásárhely, Fogaras, Székelyudvarhely, Balánbánya, Arad, Brãila, Petrozsény, Gyergyó, Sepsiszentgyörgy (két) Kézdivásárhely, Kovászna, Bodzaforduló, és Barót (két) csapata. Kiss Imre fõtanfelügyelõ, aki megnyitotta a rendezvényt, úgy fogalmazott, örül, hogy ez a kisváros, ha pár órára is, de a tánc fõvárosává vált.  A rendezvényen városunkat a Tanulók Klubja Mozaik 20 csoportja 17 koreográfiával, valamint a Városi Mûvelõdési Ház Syncron három tánccsoportja öt koreográfiával képviselte eredményesen, elõbbiek felkészítõje Dimény Olga, a Syncron tánccsoportokat pedig Nagy Kopeczky Annamária és Bódi László készítette fel.

A Mozaik csoport összesen tizenhárom elsõ díjat nyert el: az óvodás trió aerobikja, a II. IV., a VII.-VIII. osztályosok és a középiskolások aerobikja, az I. osztályosok country tánca, a II. osztályosok tematikus tánca, a III. osztályosok balettje, a IV. osztályosok matróztánca, a VI.-VII. osztályosok pom-pom és magyar tánca, a VII.-VIII. osztályosok hip-hopja, valamint a középiskolások kortárs tánca. II. díjat érdemelt az I. és III. osztályosok aerobik gyakorlata, a VII.-VIII. osztályos trió, és III. díjat az V-VI. osztályosok triója. A Syncron tánccsoport felkészítõs és I. osztályos csapatának keringõje, az V-VIII. osztályosok szambája, a IX.-XII. osztályosok szambája és egy latin összeállítása nyerte el az I. helyezést, II. díjas lett az V-VIII. osztályosok cha-cha tánca. A rendezvényen jelen volt Boros Ágnes Tünde, a Magyar Látványtánc Szövetség elnöke, aki meghívót nyújtott át mindazoknak, akik produkciójukkal kiérdemelték, hogy részt vegyenek a június végén, Balatonfüreden sorra kerülõ Európa Kupán. A szép eredmények mellett arra is büszkék lehetünk, hogy a huszonhárom baróti csoportban több mint száz gyermek végez rendszeresen testmozgást.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 920. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.