Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.03.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 916. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.03.27. Aktuális hírek

Húsvétra készülve
2015. március 31-én, kedden, 17 órától Erdõvidék Múzeumában, az elõzõ évekhez hasonlóan az idén is a húsvéti ünnepkörhöz tartozó tevékenységen vehetnek részt az érdeklõdök. Meghívottak: Demeter Mária (Barót) és Zsigmond Ibolya (Kisbacon), akik a hagyományos tojásírást mutatják be és oktatják, valamint Józsa József (Bodos) tojáspatkoló. Házigazda: Hoffmann Edit. A tanulási és gyakorlási folyamathoz mindenki hozzon magával annyi fõtt tojást, amennyit szeretne felhasználni, valamint puha rongyot a tojások törléséhez és kevés szalonnabõrt a fényezéshez. A tojáspatkoláshoz kifújt tojásokra van szükség, de ha valakinek ez nehézséget okozna, hozza magával a nyerstojást és itt megtanulhatja annak kifújását is. Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk akár résztvevõként, akár kísérõként!
Tûzzománc képek kiállítása
Radóczy Mária (Budafok-Tétény) iparmûvész tûzzománc képeinek kiállítása április 20-ig látogatható munkanapokon 8-16 óra között. A tûvel karcolt-rajzolt, vörösréz lemezre égetett üvegmázas munkák különbözõ témákat dolgoznak fel. A hétköznapok pillanatainak megörökítésén túl a régi korokra emlékezik a mûvész, bibliai történetek és alakok elevenednek meg képein, valamint a Kelet meséin nosztalgiázva vezeti végig a szemlélõt. Csoportos látogatás esetén elõzetes bejelentkezés ajánlott (Tel: 0367-108497). Diákok számára a csoportos belépõ ára 50 lej (10-30 fõ), családoknak 20 lej (2 felnõtt és 1-5 gyermek ). Egyéni belépõ: gyermekeknek (7 éven felül) és nyugdíjasoknak 5 lej, felnõtteknek 10 lej. Mindenkit szeretettel várunk!<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 916. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.