Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.03.06.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 913. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.03.06. Aktuális hírek

Március 9-tõl elkezdõdik az egyéni hullladék elszállítási szerzõdések megkötése Baróton, és a hozzátartozó falvakban. Igazolvánnyal ellátott ügynökeink minden háztartást felkeresnek március és április hónapok folyamán, és a szabvány típusszerzõdés aláírására kérik fel a polgárokat. A szerzõdések az eddigi eljáráshoz hasonlóan heti egyszeri hulladékszállításról szólnak magánházaknál, és heti háromszoriról a tömbháznegyedi lerakópontok esetében. A szolgáltatás ára személyenként 5 lej havonta. Legtöbb négy személyre számlázunk, a számlát ügynökeink kéthavonta juttatják el az ügyfelekhez. Cégek esetében köbméterenként 70 lejes áron lehet heti elszállítást igényelni, vagy a gyûjtõedény megtelte esetén kérni az elszállítást. A "hulladék érték" jelszavunkat Baróton is komolyan vesszük, lomtalanításkor vagy az értékesíthetõ hulladékok mért átvételének más eseteiben lehetõvé tesszük a hulladékszállításért fizetendõ összeg csökkentését.
Kérjük támogassanak a szerzõdéskötés gyors lebonyolításában azzal is, hogy elõre lefénymásolják a családfõ (vagy a család más nagykorú tagja) személyi igazolványát, és azt átadják ügynökünknek. Amennyiben a március-április idõszakban elutaznak, és ügynökünk feltehetõleg nem találja otthon Önöket, kérjük, fáradjanak be a polgármesteri hivatalba, és igényeljék a Környezetvédelmi irodán a szerzõdés megkötését. Annál is inkább, mert a szolgáltatásból szerzõdés nélkül részesülõk a baróti helyi tanács által kiszabott, a díjszabásnál nagyobb értékû illetéket lesznek kénytelenek fizetni.
A Tega Rt. Szolgáltatásairól bõvebb információk találhatóak a www.tega.ro honlapon, illetve ügyfélszolgálatunkon, tel.: 0367-401911.

A Baróti Polgármesteri Hivatal<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 913. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.