Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2015.01.09.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 905. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2015.01.09. Aktuális hírek

December 28-án délután a baróti rendõrséget értesítette a baróti kórház gárdás orvosa, hogy három személy, egy 40 éves nõ, és egy 10, illetve 13 éves kiskorú jelentkezett a sürgõsségi osztályon, akik egy baleset következtében sérüléseket szenvedtek.
A rendõrök a kórházhoz mentek, ahol kiderült, hogy egy 40 éves férfi feleségével és két gyerekével Székelyudvarhely felõl Barót fele tartott, mikor egy egy kanyarban kisodródott az úttestrõl és ütközött egy utánfutóval ellátott traktorral, mely az út mellett állt. Az ütközés után a férfi egy Vargyasi rokonához ment, és mivel egy idõ után a felesége és gyerekei fájdalmakra panaszkodtak, a baróti kórházhoz mentek. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy szerencsére csak könynyebb sérüléseket szenvedtek. Az elsõ vizsgálatokból kiderült, hogy az út állapota is okozója volt a balesetnek, mivel havas volt az út, és az illetõ útszakasz hótalanításáért felelõ cég nem szórta meg csúszásgátlóval. Az ügyben folyik a kivizsgálás a baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében.
December 27-én a bölöni rendõrség a 37-es községi úton azonosított egy 31 éves férfit, aki egy ideiglenesen bejegyzett jármût vezetett. Az ellenõrzés során kiderült, a jármû ideiglenes forgalmi engedélye lejárt. Közúton való, be nem jegyzett jármû vezetése gyanújával folyik kivizsgálás.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 905. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.