Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.10.17.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 584. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.10.17. KözéletHörögő csapok Baróton
P. A.  Bejelentés nélkül, be nem tervezetten, napokon át szünetelt a vízszolgáltatás városunk egyik lakónegyedében. Kotrógéppel túrták az utcát, a meghibásodott vezetéket keresve, nem találták. Jelen pillanatban (szerdán az esti órákban), amikor e sorokat írjuk sem folyik a víz a csapon szerkesztőségünkben. A helyhatósági választásokon tiszta vizet ígértek a poharunkba, ehelyett mi történt? Ahelyett, hogy pertől perig civódnának, adóinkat jobb lenne, ha közösségünk fejlesztésére fordítanák, így közben a víz minősége sem romlott volna -  információink szerint - több, mint 20 százalékkal.  Nem óhajtunk a hegyekké növekedő papírokról írni, hiszen egy átlagos ember amúgy is elveszne bennük, azt viszont mindannyian érezzük saját bőrünkön, hogy a drágán megfizetett vizünk, ha folyik is a csapon, majdnem semmire sem használható. 
A héten kaptuk a hírt, miszerint a Közüzemek Rt.-t a cégbíróság felszámolta, de ezzel a pereskedés még nem ért véget, tudomásunk szerint jövő héten is lesz három tárgyalás. Egyiken a régi vízszolgáltató azt reméli, hogy visszanyerheti munkahelyeiket, azonban a céget már megszüntették. Egyre többet hallani az új igazgatóság inkompetenciájáról, de arról is, hogy törvénytelenül jött létre, jön a tél, egyes tanácstagok szerint pedig a pompaház sem működik kellőképpen, a fagy beálltakor emiatt fennáll annak a veszélye, hogy víz nélkül marad a város.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 584. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.