Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.10.17.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 894. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.10.17. Sport

Barót nyert egyet, Bardoc vesztett két pontot

A hétvégi derbin mindkét csapat szenvedett

A.E.Hatalmas érdeklõdés követte a hétvégi Barót-Bardoc örök rangadót, amely azonban elmaradt színvonalában az eddigi mérkõzésekhez képest, s bár mindkét oldalon esett egy-egy gól, a játékos állományokat figyelembe véve, nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy Bardoc ezen a derbin két pontot vesztett, és csak egyet szerzett, a végén pedig kihagyták a kihagyhatatlan gólhelyzetet is. Az amúgy sportszerû mérkõzésen, Bardoc többé-kevésbé uralta a játékot kilencven percen keresztül, az, hogy csak egyszer zörgött a baróti háló, Hermann Herbert, baróti hálóõr bravúrjainak, valamint a bardoci játékosok ügyetlenkedéseinek (kapu mellé, fölé, vagy pedig kontratámadásban a visszafele igyekvõ Bogdánnak rugták a lasztit) tudható be.

Hazai részrõl pedig voltak olyan momentumai a játéknak, amikor érthetetlen módon a barótiak úgy játszottak, mintha legalább három-négy góllal vezetnének, támadás és az üres területekre való mozgás helyett hátrafele passzolgattak. Az elsõ félidõben Bedõ Csongor megszerzi a vezetést, akkor úgy is tûnt, látva a barótiak harci kedvét, hogy ebbõl talán több is lesz, aztán nem így történt. Talán igen elbizakodtak a vendégek, vagy a hazai altatójátékba ültek bele a bardociak, de a hatvanadik perc után nagyon ellaposodott a játék, és bár látszólag Bardoc focizott, Barót csak tördelte a mérkõzést, próbálta lassítani az iramot.
Aztán a vége fele az addig csatár játszó Zelch Ervin visszahúzódott a középpályára, és ekkor valamicskét élénkült a barótiak kombinatív játéka, amelynek végül meglett a gyümölcse, Vincze Róbert 75. percben gólt jegyez.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 894. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.