Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.09.19.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 890. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.09.19. Sport

Egyik szemünk sír, a másik nevet...

Barótnak itthon ezúttal nem sikerült

Nagyajta hiába küzdött nagyot

A.E. Felemásra sikeredett a focihétvége az erdõvidéki pályákon, ahol mind a négy D-osztályban szereplõ csapat érdekelt volt. Felemásra azért, mert a négy csapatból kettõ, Bardoc és Bölön itthon tartotta a három pontot, míg Barót és Nagyajta vesztesen hagyta el a pályát. Bölön hengerelt, 6-1-re lépte le Uzon együttesét, Bardoc pedig egy nagyon jó csapatot, Ozsdolát gyõzte le 4-2-re, ezen az összecsapáson jegyezte idénybeli elsõ gólját a Barótról eligazolt Cojocaru.

A nagyon tartalékos Barót, viszont nem tudta kihúzni a döntetlent, a mérkõzés hajrájában, egy szögletrúgásból a vendégcsapat, Illyefalva szerzett egy remekbe szabott fejes gólt, eldöntve ezzel a mérkõzést, pedig ha az elsõ félidõben Bódi lõvése nem a kapufán csattan...
A krónikához hozzátartozik, hogy a második játékrészben a barótiak szögletrúgásig eljutottak, ám kapura egyáltalán nem voltak veszélyesek, így pedig nagyon nehéz. A 0-1-hez kellettek a fiatal kapus, Hermann Herbert nagyszerû védései is, ha nem állja a sarat, többet is kaphatott volna Barót. De nem kell csüggedni, reméljük lesz ez még jobb is fiúk!
Továbbra sem tud nyerni az újonc Nagyajta a megyei D-osztályban, akinek most ellenfele Csernáton együttese volt. A két újonc rangadóján, az ajtaiak döntetlennél tizenegyest is vétettek, majd az elsõ félidõben egy Porumb fejessel a vezetést is megszerzik. A csernátoniak azonban nem roppantak össze, kiegyenlítettek, majd amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, egy szép támadás után megszerezték a második találatot. Nagyajta küzdött becsülettel, kilencven percen át, ám akarásuk egyre inkább görcsös erõlködésbe fulladt. Hajrá Nagyajta, nem szabad feladni!
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 890. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.