Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.08.22.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 886. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.08.22. Sport

Tatarozzák a lelátót Baróton

A Megyei Labdarúgó Szövetség a nyár folyamán letiltatta a baróti pálya lelátójának használatát, sokáig úgy tûnt, így is marad, most azonban hozzáfogtak a részleges feljavítási munkálatokhoz

A.E. A bajnoki rajt elõtt pár nappal hozzáfogtak a baróti sportpálya betonlelátóinak részleges tatarozásához. Ottjártunkkor a munkálatok már a végéhez közeledtek, így nagy valószínûséggel a hazai mérkõzésre, mely jövõ héten lesz, már újra biztonságos lesz a lelátó használata. Kíváncsiak voltunk, hogy milyen cég dolgozik, illetve milyen pénzbõl fedezik a költségeket, errõl azonban, Lázár-Kiss Barna polgármester távollétében, Szakács László alpolgármester csak annyit tudott pontosan mondani, hogy a sportra elkülönített pénzbõl, vagy más forrásokból fedezik a költségeket. Annyit közölt, hogy a munkálatot szerzõdés útján adták ki egy baróti építkezési vállalkozónak. A munkálat csak a lelátó közepén folyik, a jobb és a bal szárnyat elbontották, csak a tartópillérek maradtak meg. A középsõ részen a meglevõ lábak mellé újakat építettek, ezzel növelve a lelátó stabilitását, mely eddig ugyebár elég ingatag volt. Jelenleg egy új lelátó építésére nincs anyagi fedezet.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 886. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.