Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.08.22.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 886. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.08.22. Közélet

Minap nagy felháborodással tapasztaltam, hogy az új bevásárlóközpontban "megemelték" az adagunkat, azaz a kótánkat. Mirõl is van szó? Belépek az üzletbe, és mit látok? Valamivel olcsóbb a cukor, liszt és az olaj... Én is megörvendek, mint a naiv ember, hogy na most bevásárolhatok rendesen, megfelelõ mennyiséget, legyen huzamosabb ideig, hiszen itt van az eltevések ideje, kell a cukor, olaj és liszt is kenyérsütéshez, ne legyen rá gondom egy darabig. Hát amikor a kasszához érek, felvilágosít a kiszolgálónõ, hogy: Nem szabad ennyit vásárolni, csak 6-6 kg-ot mindenbõl! Egybõl a levitézlett Ceauºescu korszak jutott eszembe, eiszen nem térünk vissza a kóta rendszerre? Ezután egy kicsit többet kapunk?! Nagyon fel vagyok háborodva!
Azt is elmondom, hogy ez a második alkalom, de az utolsó, hogy itt vásárolok, mert a minap is gyerekeimnek hideg felvágottat vásároltam, olyant amilyent szeretnek, és kiderült, hogy itt sokkal drágább, mint Olaszteleken a boltban!
Azt is elárulom, hogy fiammal múlt héten egy nagy szekér mindenfélét vásároltam olyan helyen Baróton, ahol mindenhol magyar felirat, bõséges magyar termékek vannak, megtöltöttük a nagy bevásárló szekerünket alul, felül és megelégedésünkre a kiszolgálónõk segítségünkre siettek, és a kocsiig ki is cipelték a vásárolt holmikat, ott pedig vehettünk mindenbõl amennyit akartunk, sõt, sok termék sokkal kedvezményesebb áron volt, mint máshol.
Hol itt a nagy elõnye a vásárlónak az új bevásárló üzletben?! Ne feledjék, hogy az üzlet van értünk, nem mi az üzletért! Netán alacsonyabb rendû polgároknak vagyunk tekintve ott, miért nem jelennek meg a magyar feliratok is? Azért is írtam meg, hogy legyenek résen az itt vásárlók, mert úgy néz ki, nem a mi elõnyünket nézik itt sem! Szõcs Mária<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 886. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.