Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.08.15.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 885. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.08.15. Sport

A játékosok zöme a maradás mellett döntött

A.E. Kedden újabb gyûlést tartottak a baróti VSC-nél, ahol napirenden azt vitatták, hogy ki megy, és ki marad a csapatnál. A mostani helyzetrõl a csapat új edzõjétõl, Kovács-Varga Barnabástól, a VSC korábbi titkárától, alelnökétõl érdeklõdtünk.

Az új edzõ a csapat összetételérõl elmondta, véglegeset csak a vasárnapi öregfiú mérkõzés után tud mondani, annyi azonban biztos, hogy Cojocaru Gábor, aki a múlt idényben a csapat házi gólkirálya volt, és a D-osztály legjobb játékosának választottak a megyében, Bardochoz igazolt. Cojocaru eligazolása szinte borítékolható volt, mivel nem sikerült maradásra bírni a mostani vezetõségnek sem, s bár érvényes szerzõdése volt a baróti VSC-vel, szabadon távozhatott. Két játékos, Lázár Csaba és Lázár Gábor még gondolkozik, hogy folytatja-e Baróton, végleges választ még nem adtak.
A többiek, tehát a csapat zöme és mondhatni gerince, a régi keret marad, legalábbis ezt ígérték – fogalmazott az edzõ.
Kétségtelen, hogy Cojocaru távozásával a csapat meggyengült, ezért igazolásokra is nagy szükség van, többen jelezték már, hogy beszállnak, és játékukkal segítik a csapatot, ilyen játékosok többek között Podariu János és Bogdán István.
“Nem vagyunk könnyû helyzetben, ezzel már most tisztában vagyunk, ennek ellenére úgy érzem, hogy megtudjuk tartani azt a helyezést most is, mint tavaly. Annak ellenére, hogy nincsenek edzéseink, és a felkészülés is kimaradt, bízom a jelenlegi csapatban.” - nyilatkozta lapunknak Kovács-Varga Barnabás.
Marad tehát a csapat, akik közül többen nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy ismét elterjedt az a hír, hogy a csapatban egyesek pénzért fociznak. Borcãiaº János, a csapat rangidõs hálóõre, aki az egyik, aki marad a csapatnál, tiltakozását fejezte ki a hír hallatán, elmondta, ha õk pénzért fociztak volna, vagy fociznának, akkor nem Baróton játszodnának - nyomatékosította. Hogy ki kap pénzt, és ki nem, errõl Lázár-Kiss Barna polgármester a két héttel ezelõtt tartott tanácsülésen is elmondta: “Senki nem kérheti tõlem, hogy a nagypályás focista bármelyikének is pénzt ígérjek a játékáért. Ma ott tartunk Baróton, hogy nem tudjuk garantálni azt, hogy pénzeket adunk a focistáinknak, aki ezt nem érti meg, nyugodtan távozhat.”
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 885. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.