Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.08.01.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 883. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.08.01. Sport

Megszûnõben a baróti nagypályás labdarúgás?!

A.E.A baróti VSC játékosainak közel kilencven százaléka úgy döntött múlt vasárnap, hogy ilyen körülmények között nem hajlandóak többé a várost képviselni – tudtuk meg szerda este a sokkoló hírt, amit ráadásul az is tetézett, hogy szóban lemondott a VSC élérõl Zelch János elnök is.
A hogyan továbbról egyelõre senki sem tud pontosat mondani. Lázár Csaba, a labdarúgó szakosztály vezetõje aggódik az utóbbi napok eseményei miatt, mert ez akár a baróti nagypályás labdarúgás végét is jelentheti.

Zelch Jánossal csütörtökön, telefonon beszélgettünk, aki megerõsítette a hírt, miszerint lemond, döntése végleges és visszavonhatatlan - fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy mi vezetett ehhez a döntéshez, két fõ okot említett meg, az egyik, hogy szeretne nagyobb figyelmet fordítani vállalkozásaira, és emellett nincs ideje és energiája, hogy a VSC elnöki tisztségét az elvárásoknak megfelelõen be tudja tölteni. A másik ok a csapat türelmetlensége, hozzáállása, hiszen nem lehet egy év alatt csodákat tenni. Elmondta azt is, hogy a baróti sportnak ennyi pénzt, mint az utóbbi idõben biztosítottak, soha nem adott a város. Az ígéretek nem helyi mulasztások miatt nem teljesültek, a jelenlegi kondíciók sem olyan rémesek, máshol még ilyen sincs: “Egyesek meg kellene értsék, hogy a rengeteg probléma mellett, ma nem a nagypályás futball a prioritás Baróton.” Információink szerint a játékosok jó részének elege lett a be nem tartott ígérgetésekbõl, a sportbázison uralkodó áldatlan, szégyellnivaló állapotokból. Oda jutottak, hogy a csapatnak nemhogy felszerelése, de még meccslabdája sincs. Az esetre a következõ lapszámunkban még visszatérünk.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 883. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.