Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.08.01.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 883. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.08.01. Sport

Túl az elsõ uzonkafürdõi edzõtáboron

A.E.Ötnapos edzõtáborban vett részt, Uzonkafürdõn a baróti fociakadémia 42 focistapalántája. A 6-12 éves gyerekeket két edzõ kísérte el, Fejes Géza és Lázár Csaba.A tábor elsõdleges célja az volt, hogy a gyerekek összeszokjanak, megismerjék egymást, a jó és a rossz tulajdonságaikat, szokásaikat, ezek olyan tényezõk, melyek a csapatépítéshez elengedhetetlenek.

A játék és kikapcsolódás mellett, rendszeres edzéseket is tartottak, napi hármat (reggeli torna, egy délelõtti és egy délutáni edzés). Ezekre azért fektettek nagy hangsúlyt, hogy a gyerekek fizikálisan és technikailag is fejlõdni tudjanak, voltak taktikai vetítések is, a játék menetérõl, a cselezésekrõl.
Lázár Csaba úgy érzi, az öt nap alatt sikerült többnyire megvalósítaniuk, amit elterveztek, a gyerekeknek nagyon tetszett, így el lehet mondani, hogy össze tudtuk kötni a hasznosat a kellemessel - fogalmazott.
Lázár köszönetet mondott a táborban résztvevõ gyerekek szüleinek a hozzáállásért, és az önzetlen segítségért a támogatóknak, Komporály Viktor helyi vállalkozónak, Krizbai Imre református lelkipásztornak, a bibarcfalvi nyugdíjas klub tagjainak, Kencse Sándornak, ifj. Marian Istvánnak, Szép Bélának (EMNP).
Hamarosan vakáció következik a baróti fociakadémián, augusztus 5-18 között, ekkor szünetelni fognak minden korosztálynál az edzések.
Ez a mini vakáció sem lesz azonban eseménytelen, augusztus 15-én, pénteken 18 órától az óvodás és nulladik osztályosok számára az elsõ edzést tartják a városi sportpályán.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 883. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.