Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.07.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 882. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.07.25. Közélet

Két baróti vállalkozó hajlandó lett volna megvenni

A.E.Újból nem kapott zöld utat az a tanácshatározat, amely a Millennium emlékmû területének megvásárlását irányozta elõ, mivel nem kapott elegendõ szavazatot a városi tanácsban.

Az ügyben annyi változás történt, hogy két helyi vállalkozó kérte, tegyék újra napirendre a telekvásárlást, mivel hajlandók pénzt adni, hogy megvegyék a területet. Mivel azonban kiderült, hogy foglalt a végrehajtó, valamint fennállhat a veszélye annak, hogy koboznak még el a város vagyonából, amire hétfõn ez a határozat napirendre került, már nem volt aktuális. A vállalkozókban megvolt a jóindulat, ám ezt a rizigót nem merték bevállalni, hogy esetleg az a terület kerüljön következõkor kalapács alá, melyet most megvásárolnak a város javára - tolmácsolta álláspontjukat Szép Béla, EMNP-s tanácsos.
Pál-Szilágy Zoltán, az elõrelépés szellemében azt indítványozta, szavazzák meg a határozatot, ráadásul nem hiszi, hogy ezt a parkot, ha megvalósul, elfogja vinni innen valaki, azt is tudni kell, hogy a közvagyont nem lehet elárverezni -nyomatékosított. A döntéskor az ellenzék azzal érvelt, hogy mivel adósság van, spórolni kell most, nem költekezni, így a kérdés még nem aktuális. A szavazáskor az RMDSZ mellette szavazott, az EMNP tartozkódott, az MPP a határozat ellen voksolt.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 882. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.