Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.06.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 878. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.06.27. Sport

“Ez a nap más, mint a többi”

A Tanulók Házának udvara gyerek zsivajtól volt hangos június 23-án délután. Vidám, hangulatos, családias légkörben zajlott az elsõ alkalommal rendezett gyerekeket, szülõket, családokat "megmozgató" évzáró ünnepség. A délután során bemutatták az év folyamán tarsolyukba gyûjtötteket: a kis színjátszók, a tornászok, a mazsorettek. Elõadásukat követte a luficsokor szabadon engedése. Ahogyan a léggömbök magasba szálltak és fölrepítették a vakáció hírnökét, az valami csodálatos volt. Sok gyermekszáj kiáltotta "jó vakációt" és sok szempár követte a tovaszálló léggömböket. A jó hangulatot fokozta a családok versenye, melybõl anyukák is és apukák is kivették részüket: limbó, labdavezetés zsalonok között, ugrókötél és hulla-hopp szerepelt a versenyek között. A benevezett tíz család mindegyike kiválóan teljesített, de gyõztes csak egy lehetett, a Moroianu család, akik elnyerték a "Barót kupát". Szinte hihetetlen, ahogyan örülni tudtak a gyerekek annak, hogy anyuka és apuka felszabadultan játszottak. A Tanulók Házának aszfaltja színessé vált a gyerekek kréta rajzai által. Közben minden gyerek fagylaltot kapott. Volt süti, üdítõ, lufi fújás és színezés, valamint arcfestés.
Az est fénypontja a Kelekótya vidám koncertje volt, melynek zenéjére mindenki együtt ropta. Hálás köszönet a Tanulók Háza lelkes pedagógusainak: Dimény Olga, Gaál Tünde és Bálint Péter oktatóknak.
Krall Aranka, Bartha Zsuzsa

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 878. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.