Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.05.16.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 872. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.05.16. Közélet

Megújulna az EDISZ

A.E.Sajtótájékoztató keretén belül jelentette be újraszervezõdését hétfõn az Erdõvidéki Ifjak Szervezete (EDISZ). A tájékoztatón a megújulás okairól, a közelgõ elnökválasztásról, valamint a szervezet új programjairól esett szó.

Lukács Kinga, az EDISZ jelenlegi elnöke elmondta, a 2009-ben alakult egyesület az elmúlt idõszakban eléggé inaktív volt, de egy rövid csend után, most eljött az ideje az újraszervezõdésnek. Most egy teljesen új fejezet kezdõdött el az EDISZ életében, megújult tervek, és egy új csapat vág neki a kihívásoknak. Mivel az erdõvidéki szervezet a sepsiszentgyörgyi Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) tagszervezete, ezért hétfõn, a baróti Mementóban tartott tájékoztatón jelen volt Oltean Csongor elnök, aki továbbra is támogatásáról biztosította az erdõvidéki fiatalokat, programjaik megszervezésében. Az EDISZ öt komoly rendezvénynyel indítana, ezekrõl maguk az ötletgazdák beszéltek, akik egyben az esemény lebonyolítói is. Beke Tímea, a június 1-jén tartandó gyereknapot ismertette. Varga Réka-Anetta, a Baróti Szabó Dávid Diáktanácsának elnöke pedig az EDISZ-szel szervezendõ közös eseményrõl beszélt, ahol az egyetemet végzett EDISZ tagok osztják meg tapasztalataikat a pályaválasztókkal. Ifj. Zsigmond Dénes egy Baróton újszerû, slampoetry nevet viselõ eseményt mutatott be, Incze Krisztina, a közelgõ Barót Napok programjairól beszélt. Az EDISZ legközelebbi rendezvénye szombaton, május 17-én lesz, 19 órától, a Baróti Bangkok Clubban, Egy drogos élete címmel.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 872. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.