Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.10.10.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 583. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.10.10. Magazin

Kos – márc. 21- ápr. 20.

A Vénusz érzelmi életedre hat igen serkentően. A házasságban és tartós kapcsolatban élők most többet törődnek szeretteikkel, több örömet találnak ezen az életterületen. Ám a még társtalanokat is mintha a szokottnál is jobban célba vette volna Ámor nyila. Talán te is azok közé tartozol, akik egy szép kalandot találván megszépítik az őszt.

Bika – ápr. 21- máj. 20.

Igen nehéz vitapartner vagy, elképzeléseid mellett képes vagy a végsőkig kitartani. Érthető módon ez a magatartás nem tesz túlzottan népszerűvé. Igaz ami igaz, helyzettől függ. Ezzel most igazán ne törődj, előbb- utóbb megbékélnek azok is, akik most esetleg neheztelnek rád. Ennél most sokkal fontosabb, hogy minden téren megvédd az igazadat, érdekeidet, akár kisebb összeütközések árán is!

Ikrek – máj. 21- jún. 21.

A jegyhölgy képviselőin valóságos szépítkezési láz lesz úrrá ezen a héten. Ha néhány plusz kilótól szeretnél megszabadulni, most egészen könnyen megteheted, de azért ne vidd túlzásba a sanyargatást. Ha azonban újhold napján tartasz egy böjtnapot, nagyon hasznos dolgot teszel a szervezeteddel. Ha korábban nem végeztél rendszeres testedzést, akkor csak fokozatosan láss neki.

Rák – jún. 22.- júl. 22.

Elhatároztad, hogy amennyire csak lehet, rendet teszel közvetlen környezetedben. Igen nagy igyekezettel rendezgeted tárgyaidat, de még ennél is több energiát szentelsz barátságaidnak. Többeket meg is keresel, kérdezősködsz, kíváncsiskodsz, és kissé szomorúvá tesz az a tény, hogy egyik- másik kapcsolatod már nem olyan jó, mint egykor volt.

Oroszlán – júl. 23.- aug. 23.

A hét sikereinek és vidámságainak kulcsszava a pozitív gondolkodás. No és persze nem utolsó sorban, önmagunk elfogadása. Ezekre a dolgokra te vagy a legfogékonyabb. Ha reggelente úgy ébredsz, hogy vajon milyen új csodát tartogat számodra az élet, akkor valóban valami új csodát fog hozni.a pedig a derűs hétköznapokat apró bosszúságok árnyékolják be, ne keseredj el.

Szűz – aug. 24.- szept. 23.

Egy kicsit merevek lesznek az izmaid, és az izületeid, de ettől igazán ne ijedj meg, helyette inkább végezz könnyű mozgásos gyakorlatokat. Persze, ha életedben még soha nem végeztél testedzést, akkor ne maratoni futással kezdd, elég napi néhány perc gimnasztika, vagy egy- egy kiadós esti séta. Jót tenne esetleg egy lazító masszázs is.

Mérleg – szept. 24.- okt. 23.

Mindent megtettél azért, hogy barátaid a lehető legjobb fényben ítéljék meg tetteidet, és általában jó véleménnyel legyenek egyéniségedről. Egy valamiről azonban el kell gondolkodnod. Az, ha megfelelsz mások elvárásainak, az mennyire fedi a te saját egyéniségedet. A kettő ugyanis kizárja egymást! Azt kell néha tapasztalnod, hogy nem mindenki szereti például kíméletlen nyíltságodat.

Skorpió – okt. 24.- nov. 22.

Mostanában kicsit nyugtalannak, esetleg feaszültnek érzed magad. De semmiképpen se fordulj olyan pótszerekhez, mint a nyugtatók, altatók vagy az ital. Sokkalta hatékonyabb nyugtató, ha kicsit többet mozogsz, esetleg zenét hallgatsz, meditálsz vagy jógázol. Fontos tanács az is, hogy fogyassz kevesebb sót, ez ugyanis most rossz hatást gyakorol a vérnyomásodra.

Nyilas – nov. 23.- dec. 21.

Ha valaki ezen a héten erőtől, energiától duzzadó embert lát, nagyon valószínű, hogy az illető nyilas szülött. A bolygóállások most ugyanis egy nagy adag többletenergiával és tevékenységi lázzal áldja meg a tüzes jegyű embereket. Talán csak azt tudpm tanácsolni, hogy a megfelelő célra fordítsd ezt a nagy belső erőt,így ugyanis most megközelítőleg mindent el tudsz érni. 

Bak – dec. 22.- jan. 20.

zen a héten picit erőtlennek nézel ki, ami annak köszönhető, hogy nem eszel elég vitamint és ásványi anyagot. Ne csodálkozz hát, ha mindig levertnek érzed magad. Az esetleges fáradtságodat nem igazán kávék és kólák tömkellegével kellene kompenzálni, hiszen ahogy te is számtalanszor megtapasztaltad már, ez az érzés átmeneti, így csak látszólagos felfrissülést nyújt.

Vízöntő – jan. 21.- febr. 19.

Vidám, energikus hetet ígérnek a bolygók egyes helyzetei, pozitív átvonulásai. Az amúgy is mozgékony jegy szülöttei számára igazán különleges lehetőségeket tartogat ez a hét. Egyedül talán arra ügyelj, hogy naponta legalább 2 liter folyadékot fogyassz. Ez számodra tudom, elég nehéz feladat, de hidd el vesédnek nagy szolgálatot teszel vele.

Halak – febr. 20. - márc. 20.

A bolygók most elkerülik a jegyedet, ami az asztrológiai hagyomány szerint egy nyugodt, kevésbé eseménydús hetet ígér. Azt hiszem, ennél jobb hírt nem is mondhattam volna, most ugyanis minő véletlen, szinte vágysz egy kis csendre és nyugalomra. Ha teheted, legalább pár napra vonulj el a világtól, élvezd a csendet, meditálj.

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 583. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.