Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.04.18.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 868. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.04.18. Sport

Lassan kinõvi a sportcsarnokot a rendezvény

Sz.Réka Tizennyolcadik alkalommal szervezték meg szombaton, április 12-én, Baróton a Nemzetközi Tánc és Tornafesztivált a Tanulók Klubja szervezésében. A rendezvényen huszonöt helység huszonhét csapata vett részt, összesen 654 résztvevõ mutatta meg tehetségét, kitartó munkájának eredményeit. Összesen 96 koreográfiát láthattak a jelenlevõk, Barótot a Mozaik és a Syncron tánccsoport csoportjai képviselték, mindketten szép eredményeket értek el.
A Mozaik hat csapata összesen tizenhat koreográfiát mutatott be, ebbõl tizenkettõt elsõ díjjal jutalmazott a zsûri, négyet második díjjal. Csapatban a III-IV. osztályosok aerobikja I. díjat, az V.-VI. osztályos aerobik trió II. díjat nyert el. A VII.-VIII. osztályosok egyik csoportja I., másik pedig II. helyezést ért el, csoportban a VII.-VIII. osztályosok és a középiskolások I. helyezést értek el.
Aerobik táncban az I.-II. osztályosok egyik csoportja I., a másik II. díjat nyert, mazsorett táncba a VII.-VIII. osztályosok csoportja, valamint a középiskolások I. díjat nyertek. Hip-hop kategóriában az V-VIII. osztályosok, fantázia koreográfiában a Tél címû, a Kotló és a csirkék címû bizonyultak a legjobbaknak. Az V-VIII. osztályosok kategóriájában a Tûz címû II., a Titanic I. díjas, ez utóbbi a zsûri különdíját is elnyerte. Középiskolás kategóriában a Dzsungel címû lett I. helyezett. A zsûri különdíját elnyerte még a Szabó Tímea - Szabó Anita testvérpáros is. A Tanulók Klubja csoportjait Dimény Olga tanárnõ készítette fel.
A baróti Mûvelõdési Ház Syncron táncegyüttesének középiskolás csoportja moderntánc kategóriában III. díjat nyert, sporttánc kategóriában az I-IV. osztályosok csoportja két II. díjat, az V.-VIII. osztályosoké két II. díjat, és a középiskolás csapat is egy II. díjat nyert el. A táncegyütteseket Nagy Kopeczky Annamária és Bódi László készítette fel.
Az idei rendezvény volt a leglátványosabb, a zsûri elnöke, a Magyar Látványtánc Szövetség elnöke, Boros Ágnes Tünde is igen magasra értékelte a rendezvény színvonalát, melyet a nagy részvétel is alátámaszt - összegzett Dimény Olga a rendezvény végeztével, aki elmondta, hogy idén elõször nemcsak korosztályonként, hanem tánckategóriák szerint is értékeltek.
A rendezvény fõ támogatója a Tanügyminisztérium, Kovászna Megye Tanácsa, a Sport és Ifjúsági Igazgatóság, a helyi tanács, szülõk, a Baróti Szabó Dávid Líceum, az Ex For kft., Zöldút és Éva kft.-k.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 868. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.