Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.04.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.04.11. Aktuális hírek

Április 3-án a bardoci rendõrség azonosította a 17 éves K.A. és a 13 éves D.E. székelyszáldobosi gyanusítottakat, akik feltehetõleg április 2-án egy községi vegyes boltból több élelmiszert és édességet loptak el. Minõsített lopás gyanújával folyik kivizsgálás ellenük.
Pénteken, április 4-én a baróti rendõrséget értesítették, hogy egy nyilvános helyiségben egy személynél kés található. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy a 32 éves S. István Zsolt vargyasi lakosnál egy 9 centiméteres bicska található. Veszélyes tárgy hordása gyanújával folyik a kivizsgálás ellene.
A kockázati tényezõk elemzése alkalmával kiderült, hogy megyénkben a súlyos közúti balesetek fõ okozója a sebességkorlátozás kétféle típusának be nem tartása: a törvényes sebesség, és az útviszonyoknak nem megfelelõ sebesség. Ezeket figyelembe véve a megyei rendõrség ellenõrzés-, a biztonság növelésének céljával április 3-án egy akciót szervezett a megyei közútjain. Az akció során a "vízesés" módszerrel kilenc, a megyei rendõrség tulajdonában levõ radart helyeztek el a megyei utakon. Az ellenõrzés során 51 esetben tapasztalták, hogy az autóvezetõk átlépték a megengedett sebességkorlátozást. Két esetben hajtási engedélyt tartottak vissza, egy esetben az autó törzskönyvét vették el.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.