Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.04.04.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 866. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.04.04. Aktuális hírek

Március 31-én a baróti rendõrség munkásai megállítottak egy jármûvet, melyet a 34 éves T.A. vezetett. Mivel erõs alkoholszagot éreztek, alkoholszint mérõ mûszerrel tesztelték, mely eredménye 0,59 mg/l alkohol volt. Vért vettek a pontos alkoholszint megállapítása érdekében. A kivizsgálás folyik közúton való ittas vezetés miatt.
Március 28-án a baróti rendõrség munkatársait a 112-es segélyhívó számról értesítették, hogy egy Köpechez tartozó legelõn egy autót vettek észre, mely ágakkal el volt takarva. Kiderült, a lejárt ideiglenes számtáblával rendelkezõ autó egy balesetbe keveredett március 21-én, Bölönben. Az autót a baleset alkalmával a 60 éves P.J. vezette, aki nem rendelkezik hajtási engedéllyel, és elhagyta a tett helyszínét a rendõrség értesítése nélkül. Be nej jegyzett jármû közúton való vezetése, és a tett elhagyása gyanújával folyik kivizsgálás.
Április 1-jén a bölöni rendõrség értesült, hogy március 15-20 között a 19 éves G.C. több szerszámot lopott el a 36 éves C.G. lakásából, melyeket utólag értékesített a településen. Lopás gyanújával folyik kivizsgálás.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 866. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.