Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.03.28.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 865. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.03.28. Sport

Snapszer vasárnap a Fortuna Pressóban

Huszonkét jelentkezõbõl végül tizen vettek részt a vasárnapi kártyapartin Erdõfülében. A szervezõk elmondták, voltak igazolt és igazolatlan hiányzók is, olyan is akadt, aki a kezdés elõtt tíz percel “nem vagyok való ennyi fiatal közé” kijelentéssel maradt távol. S bár nem az eredeti tervek szerint zajlott a kártyaparti, összességében egy sikeres és élményekben gazdag 12 órán vannak túl azok, akik végigbírták a vasárnapi játéknapot.
Két öt fõs csoportot alakítottak ki, (a játékosok döntése alapján), ebbõl a két csoportból került ki a legjobb négy játékos (Id. Sugár Árpád, ifj. Bedõ Imre, id. Bedõ József, aki a parti legidõsebb résztvevõje volt, ifj. Kiss Dénes).
“Ötbõl, három játékot kellett megnyerni ahhoz, hogy valaki továbbjuthasson, de lejátszották mind az öt mérkõzést. Sajnos az elõre elkészített játékrendszert nem sikerült alkalmazni a végsõ elszámolásra és a helyezettek kiválasztására, ez a feszültség fokozását idézte elõ. Ez elsõsorban engemet, mint szervezõt, és nem utolsó sorban a játékosokat nagyon befolyásolta, sõt a beígért 5-6 órás játék helyett 12 órát játszodtak.” -mesélte a történéseket Tokos József.
A harmadik helyet mindkét elõdöntõben a vesztes játékosnak ítélték oda, Bedõ Józsefnek és Kiss Dénesnek. A döntõt Sugár Árpád nyerte 3-1 arányban Bedõ Imre ellen, ismét bebizonyosodott, hogy a gyõztes türelme, tudása, tapasztalata (ehhez egy kis szerencse is kell) most sem okozott meglepetést, aki 6-ból hatot nyert meg és a harminc meccsbõl 7-et veszített el. Sugár ezzel 3 szoros gyõztesnek mondhatja magát, és az is lehet, hogy õ Erdõfüle elsõje is - hangsúlyozta Tokos.
A szervezõk a játékosok és az ebédlõ vendégek köszönetet mondanak Szabó Sándornak az ízekért, Balázsi Elvirának, Kovács Balázsnak, Pepsi CO. - nak, és a Fortuna Presso-nak. Két-három hét múlva Erdõfüle-Barót 66-os parti következik.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 865. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.