Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.03.07.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 862. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.03.07. Sport

Erdõfüle nyerte a Challenge Kupa idei kiírását

A.E.7-3-ra is vezettek, és még a döntõ játszmát is 4-1-re behúzták, mégis összesítésben 23-22-re kikapott Barót, a Challenge Kupa erdõfülei visszavágóján. A vasárnapi találkozót, fair play és izgalmas helyenként magas szinvonalú játék is jellemezte. Az erdõfüleiek gyõzelmükkel az idei kiírást 2-0-re megnyerték, Baróttal szemben, összesítésben így kiegyenlítették az állást, most 2-2.
A délelõtti hangulat a Fortuna presszóban egyértelmûen Barótnak kedvezett, hiszen tíz játék után ellenfelüktõl 7-3-ra elhúztak. A füleiek egyszerûen pszichésen nem tudták azt hozni, ami ilyen helyzetben elvárható. Az ebédszünet azonban úgy látszik, jót tett az idegeknek, s míg az egyik fél magára talált, addig a másik figyelme lankadni kezdett - mesélte a történteket Tokos József szervezõ. A délután változatos küzdelmeket hozott, ahol fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyértelmû elõnyre azonban egyikük sem tudott szert tenni. Aztán a vége elõtt a füleiek négy pontos elõnyre tettek szert, ami azt jelentette, hogy az utolsó játszmában elég, ha egy meccset megnyernek. Ehhez azonban a baróti színekben játszó Péntek József-nek is volt egy-két szava. Aki nem teketóriázott, és 4-0-ra elhúzott ellenfelétõl, Trinfa Jánostól, akinek azonban így sem remegett meg a keze, és az utolsó meccset megtudta nyerni, ami egyben a végsõ gyõzelmet is jelentette. A baróti csapatot alkották: Gálicza Domokos, Horváth András, Péntek József, Lázár Zoltán, Bedõ Loránt, Borbáth Sándor. A gyõztes erdõfüleiek: Bedõ Zsolt, ifj. Boda Levente, Nagy Szabi, Csog Sándor (pók), Varga Csaba, Trinfa János.
A szervezõk köszönetet mondanak, a résztvevõ játékosoknak a tokányfõzésben jeleskedõ Tókos Zoltánnak, Balázsi Elvira pincérnõnek, Rebeka Zsolt bírónak, Tokos Jánosnak, aki díjmentesen biztosította a biliárdasztalt, és a Heineken Romániának a díjakért.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 862. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.