Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.02.28.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 861. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.02.28. Sport

A Józsefeknek most nem termett babér 

A.E. Rendhagyónak is mondható, amolyan 66-os villámkártyapartit rendeztek Erdõfülében, a Fortuna Presszóban múlt csütörtök este. Néhányan az öregebb generációból úgy gondolták, jó lenne összehozni egy nosztalgikus kártyapartit, ahol a játék mellett feleleveníthetik a régi kártyás emlékeket. A partit végül veretlenül Szebeni Zoltán nyerte meg.

Az összesen öt és félórás küzdelemben, mindenki nagyon jól szórakozott, annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban dõlt el, hogy szervezünk egy ilyen játékot, mégis sikerült nyolc helybéli játékost összeszednünk, ami az öregebb generációk komolyságát, pontosságát és hozzáállását bizonyítja - mesélt az elõzményekrõl Tókos József, aki elmondta még, hogy egy emlékezetes estét sikerült eltölteniük közösen, ahol feleleveníthették a közel harminc évvel ezelõtti kártyás emlékeket is.
Duplaesélyes sémát játszottak, nem kellett mindenkinek mindenkivel játszania, ám aki veszített annak még maradt esélye arra, hogy akár a döntõ, vagy a képzeletbeli dobogó közelébe kerüljön, a sémáért külön köszönet Nagy Zoltánnak.
A döntõ játékot, Szebeni Zoltán és Albert Mózes játszotta, ahol Szebeni 2-0-ra gyõzõtt, a harmadik helyen Tóokos Árpád végzett.
A nosztalgia kártyaparti résztvevõi: id. Bedõ József, Albert Dénes, Albert József, Albert Mózes, Tókos Árpád, Szebeni Zoltán, Molnár István, Tókos József. Mivel a mezõnyben három József névre hallgató kártyás is volt, Tókos viccesen ehhez csak annyit fûzött, hogy hát a Józsefeknek ezúttal nem termett babér, majd következõkor... .
Challenge Kupa visszavágó (biliárd)
Vasárnap, március 2-án Erdõfüle látja vendégül Barót válogatottját, az idei Challenge Kupa visszavágóján. Az elsõ mérkõzést, Barót hazai pályán elveszítette, így most mindenképp gyõzniük kell.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 861. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.