Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 852. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.20. Magazin

Választék van, csak a zsebünk bírja

A.E. Pár nap, és búcsút intünk a 2013-as esztendõnek, annak rendje és módja szerint búcsúztatjuk az óévet, illetve köszöntjük az új esztendõt. Ki elutazik “telelni”, ki felmegy a hegyekbe, hétvégi házakba, mások otthon, családias körben mulatnak, mások pedig vendéglõkbe, éttermekbe mennek. Ez alkalomból, a teljesség igénye nélkül, megkerestük a környék legismertebb éttermeit, vendéglõit, hogy lássuk, milyen kínálatuk van szilveszterre. Bár még csak most kezdõdtek meg a helyfoglalások, és tulajdonképpen a végleges menü is ezekben a napokban áll össze, azt, hogy mennyibe kerül egy ilyen éjszakai menü, már pontosan el tudták mondani az érintett helyiségek vezetõi, adminisztrátorai. Szerkesztõségünk három lehetõséget mutat be a szilveszteri mulatságra, árakat, és általánosságban véve a kínálmációt. 

130 lejt/ fõ a menü a MURGÓ éttereben A Hatod tetõiMURGÓ étteremben december 30-ig (hétfõ) lehet asztalt foglalni, itt a szilveszteri mulatság kedden (december 31) 19 órától másnap reggelig tart – tudtuk meg Szabó Csabától, a Murgó étterem ügyintézõjétõl. A vendégeket egy minden igényt kielégítõ egységes menü várja, ennek az ára 130 lej/fõ, amelyben benne van: elõétel, leves, két fõétel, pezsgõ, két kávé, borvíz, üdítõ, egy deci pálinka, és négy személyre egy liter bor. Lesz élõzenekar, mûsorvezetõ, és stand up comedy (szórakoztató mûsor) is. 100 lej/fõ a menü PARTY PUB-ban A baróti PARTY PUB-ban a hagyományokhoz híven idén is tartanak szilveszteri mulatságot,
asztalt foglalni december 25-ig (szerda) lehet. A menü 100 lej/fõ, ami egy fogadóitalból, egy elõételbõl, két fõételbõl, desszertbõl (gyümölcssaláta), valamint pezsgõbõl, üdítõbõl, és ásványvízbõl áll. A jó hangulatot (kedden este 19 órától másnap reggelig) a kézdivásárhelyi Party Szerviz (billentyû, hegedû) biztosítja, éjfélkor pedig tûzijáték is lesz - tájékoztatott Vida András, a vendéglõ adminisztrátora. 85 lej/fõ a menü a RÓZSA VENDÉGLÕBEN A baróti RÓZSA VENDÉGLÕ - szilveszteri mulatsága kedden este 20 órától másnap reggelig tart, a menû 85 lej/fõ, amibe benne van egy bõséges elõétel, két fõétel, desszert, kávé (nincs limitált mennyiség), 1 deci konyak, 1 pohár pezsgõ, üdítõ, ásványvíz. Lesz élõzene is, az est folyamán a székelykeresztúri Gábor Tibor (elektromos orgona) zenél - ismertette a kínálatot Simon Attila. Iratkozni telefonon, vagy a Rózsa Vendéglõben lehet, december 26-ig. A helyek száma korlátozott! A fenti kínálat ismeretében, bárki eldöntheti, hogy idén az otthon, vagy a kiruccanás helyett, inkább a helyi vendéglõk által kínált menüt, és hangulatot választja-e. Íme, választék van bõven most is, csak a pénztárcánk bírja.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 852. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.