Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 852. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.20. Közélet

Az odafigyelés az egymással való törődés is

A.E. Csütörtökön délelõtt a Barót Városi Sport Klub, Labdarúgó szakosztályának focistái, a közelgõ ünnepek alkalmából, angyaljárást tartottak. A fiúk kis csomagokat állítottak öszsze saját erõbõl, amit a baróti Laura Házban, és a Cimbora Óvoda speciális csoportjának tagjai között osztották szét. 

Összesen 31 db kis ajándék talált gazdára, emellett, képeslapokat is szétosztottak, a baróti VSC csapatának dedikálásával. Az angyalfia elsõként a Laura Házhoz érkezett meg, itt az ajándékozás után, a Laura Ház csoportja karácsonyi énekekkel viszonozta a kedvességet. Hasonlóképpen zajlott az ajándékozás a Cimbora Óvoda speciális csoportjánál is, ahol a meglepett gyerekek énekkel fejezték ki köszönetüket a csapat tagjainak. Lázár Csaba, a labdarúgó szakosztály vezetõje úgy gondolja, õk kell példát mutassanak most a közösség számára. Viszonozniuk kell valamivel azt, amit a elmúlt években a szúrkolóktól, a támogatóktól kaptak. Ez egy apró gesztus, de úgy érzi, hogy egy jól mûködõ közösség számára fontos az egymásra való odafigyelés, és az egymással való törõdés is. “Mivel gyerekeinkben van a jövõ, ezért mindenkire oda kell figyelni, mert minden gyerek és minden ember önmagában értékes, senki sem kevesebb a másiknál. Ezért mindenkinek jólesik, ha megajándékozzák, ha az ünnepek alkalmával ajándékot kap.” - fogalmazott. Megtudtuk azt is, hogy ezt az ajándékozást, hagyománnyá szeretnék tenni, és jövõ karácsonykor is megismételnék, ugyanakkor kibõvítenék egész erdõvidékre az akciót, bevonva árvaházakat, kórházakat is. Lázár, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes mottójával foglalta össze céljukat: Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé”.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 852. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.