Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.13.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 851. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.13. Magazin

A háromévestõl a felnõttekig mindenki jól érezte magát

Belopni az ünnepet a szürke hétköznapokba

A.E. Baróton, a Platanus Kft.-nél, múlt szombaton elsõ ízben tartották a Karácsonyi varázslatok címre keresztelt eseményt, amelyre körölbelül száz személy (gyerek és felnõtt) vett részt. A dr. Dietrich Bock vállalkozó és társa által létrehozott készruhagyáraknál lassan hagyományá valik, hogy olyan programokat szerveznek, amelyeken mind az alkalmazott, mind annak gyereke örömét leli benne. Ilyenek a gyermeknapok, a nyári táborok, és a nyílt napok is - tájékoztatta lapunkat Fejér Melinda, a dr. Dietrich Bock & Partner készruhagyártó cég közönségszolgálati felelõse.

A mostani rendezvénynek idén már voltak elõzményei, ugyanis a nyári szünetben a baróti egység gyerekeinek egy öt napos nyári tábort tartottak, ahol húszan vettek részt, és Molnár Orsolya, a helyi Platanus Kft. gazdasági igazgatója elmondása szerint, a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Most ezzel az alkalommal ismét esély adódott arra, hogy találkozzanak a táborozó gyerekek egymással. A cég filozófiájához hozzátartozik a kapcsolatok ápolása, elmélyítése, mert számukra az alkalmazottak mellett a jövõ, az utánpótlás is fontos, remélik, hogy ezekbõl a gyerekekbõl nevelõdnek majd ki a cég jövõ munkásai - fogalmazott Molnár. A gyerekek a kézdivásárhelyi Bóbita Egyesülettel közösen készített ajándéktárgyait a baróti cégnél közszemlére teszik ki, ez reményeik szerint pozítivan hat majd az ott dolgozó szülõkre is. A rendezvény célja a családias hangulat kialakítása, és az ünnep belopása a szürke hétköznapokba.

 <<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 851. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.