Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.06.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 850. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.06. Aktuális hírek

Papferedõ - Bükkfej - Köpeci Szil körtúra
Honismereti túrasorozatunk évzáró, negyvenhatodik kirándulására december 14-én, jövõ szombaton kerül sor. Úticél: Barót - Papferedõ - Bükkfej - Köpeci Szil - Barót. Túravezetõ: Lõrincz Sándor. Gyülekezõ 9 órakor a baróti református templom elõtti parkolóban, majd a baróti ortodox templom meglátogatását követõen, a Mórik tanya érintésével jutunk ki a Nagyájra, illetve a Papferedõhöz. Innen a Szálastetõn és a Fenyõsnyergen át megyünk ki a Bükkfejre, majd a Kurtapatak völgyét érintve ereszkedünk be Köpecre, ahonnan a Köpeci Szil meglátogatását követõen, a Barót patak jobb oldali gátján érkezünk vissza Barótra. A túra gyalogos részének becsült hossza 15 km. Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk, de túráinkon, a 14 éven aluli kiskorúak, csak felnõtt kísérõ társaságában vehetnek részt.
A Barótra való visszaérkezést követõen, 16-18 óra között, pityókatokányos évzáró rendezvényre kerül sor a Party Pub vendéglõ emeleti termében, ahová minden eddigi, illetve ezután hozzánk csatlakozni szándékozó túrázót szeretettel várunk. Kérjük az érdekelteket, hogy az évzáró rendezvényen való részvételi szándékukat jelezzék Demeter Zoltánnak a 0746-089140-es telefonszámon. Részvételi díj: 15 lej felnõtteknek, illetve 10 lej diákoknak.
- erdõvidéki -<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 850. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.