Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.11.29.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 849. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.11.29. Sport

Alulmaradt a csúcsrangadón a baróti tizenegy

A.E.Nem sikerült a bravúr, Bardocon a vasárnap megrendezett örök rangadón, ahol Barót kétgólos vereséggel hagyta el a pályát. A két gól önmagában sokatmondó, ám a találkozó összképét tekintve, Bardoc játékosállományához képest nem tartott erõdemonstrációt, nem szegte a saját kapujához az eléggé tartalékosan (több ifjúsági játékost is szerepeltetõ) felálló vendégeket. A sportszerû találkozónak tehát nem volt izgalmas vége, bár igaz, Barót több ígéretes támadást is vezetett, ám gólfelelõsei vasárnap otthon hagyták a góllövõ focicsukájukat.

Jóformán a kezdõ sípszó még el sem hangzott, s máris vezetést szerez egy jobboldali berúgott labdából Bardoc. A vendéglátók csatára, Bedõ Csongor nagyszerû sarkazós mozdulattal juttatta a hálóba az elaludt védelem és a tehetetlen Borcãiaº mellett a lasztit. Ezzel a helyzettel az elsõ félidõre a hazaiak el is lõtték az összes puskaporukat, a barótiak pedig igyekeztek helyzeteket kialakítani, de a nagyobb góllõvési helyzet ismét Bedõ elõtt adódott, aki az ígéretes labdát fölébombázta. Ha úgy jött volna ki a félidõ után a Bódi László vezette tizenegy, mint az elsõ félidõ végén, akkor talán az egyenlítést kiharcolhatta volna, de nem így történt, Bardoc a második játékrész elején sokkal élesebb volt, és jobban is akarta a gyõzelmet. Aztán a lelkesedésük alábbhagyott, bár a baróti csatárok sem tudtak mit kezdeni sem a labdával, sem pedig a fellálló bardoci védelemmel. Amikor aztán mindenki azt hitte, hogy marad az 1-0, érkezett Lázár Attila, és beállította a 2-0 végeredményt.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 849. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.