Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.03.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 605. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.03.20. Aktuális hírek

Tortoma Önképzõ Kör
 Március 24-én, kedden 19 órakor a A Víz Világnapja alkalmából a múzeum Kászoni Gáspár termében Az éltetõ és pusztító víz címmel Ambrus László és Dimén Levente, az AGORA Fenntartható Fejlesztési Munkacsoport (Székelyudvarhely) munkatársai tartanak vetítettképes elõadást.
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!

Kiállítás
 A magyar forradalom és szabadságharc 161. évfordulója alkalmával Homoki Gyula (Tahitótfalu) gyûjteményébõl összeállított Miniatûr történelem az õskortól az 1848–1849-es szabadságharcig címû ólomkatona kiállítás április 25-ig látogatható keddtõl péntekig 9-17 óra, szombaton 10-16 óra között. A belépõk ára gyermekek számára 2,5 lej, felnõtteknek 5 lej. Megkérjük csoportos látogatóinkat, hogy az esetleges tolongás elkerülése érdekében látogatási szándékukat elõre jelezzék. (Tel.: 0267-377078)
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!

Rajzpályázat
 Erdõvidék Múzeuma rajzpályázatot hirdet erdõvidéki általános iskolás diákok számára. A pályázat témája Miniatûr történelem az õskortól az 1848–1849-es szabadságharcig. Olyan munkákkal lehet benevezni, amelyek az azonos címû, Erdõvidék  Múzeumában látható kiállításon bemutatott jeleneteket, személyiségeket mutatják be. Benevezni két kategóriában lehet: I-IV. és V-VIII. osztályosok.
A pályamunkákat április 21-ig lehet beadni Erdõvidék Múzeumában. A munkák hátoldalán kérjük feltüntetni a rajz készítõjének nevét, életkorát és lakhelyét. Mindkét kategória elsõ három helyezettjét április 24-én értékes ólomkatona díjakkal jutalmazzuk.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 605. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.