Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.03.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 605. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.03.20. Aktuális hírek

 Március 8-án, 22 órakor értesítették a bölöni rendõrséget, hogy B.C. bölönpataki lakos házánál botrány ütött ki. A rendõrség a helyszínre érkezett, és megállapította, hogy B.C., B.I., B.D. és  B.P. bölönpataki lakosok, miután sokat ittak, távozáskor összevesztek az udvaron, és verekedés tört ki. B. D. kitörte a ház egy ablakát, és több helyen is elvágta a kezét. Õt a baróti kórházba szállították elsõsegélynyújtásra. Az ügyben kivizsgálás folyik.
 Március 9-én a nagyajtai rendõség kivizsgálást indított S. J. 38 éves nagyajtai lakos ellen, aki március 6-án éjszaka, 11 óra körül saját tulajdonában lévõ személyautójával Nagyajta és Apáca közötti útszakaszon közlekedve balesetet szenvedett, és összetörte autóját, majd ezt nem jelentette a rendõségen. Idõközben kiderült, hogy a Nagyajta és Apáca közötti hídon történt a baleset. A kivizsgálás során kiderült, hogy az autó ideiglenes forgalmi engedélye januárban lejárt. Eljárás folyik forgalomba be nem írt autó vezetése és hamis számtábla használata gyanújával.
 Március 16-án, este fél 7-kor a baconi rendõrség ellenõrzés céljából meg akart állítani egy motorbiciklit. A motoros nem állt meg a rendõrök jelzésére. A rendõrök autóval követték, rövid üldözés után pedig a motoros meggondolta magát és megállt. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a motort Cs. P. 20 éves baconi lakos vezette, a motor nem volt beírva forgalomba, a motoros pedig nem rendelkezett semmiféle hajtási engedéllyel. Eljárást indítottak ellene be nem írt jármû és közutakon való, hajtási engedély nélküli vezetés  gyanújával.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 605. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.