Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.11.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 846. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.11.08. Sport

Az Erpék és a Kormos továbbra is megállíthatatlan, meddig?

A.E.Nem talált még legyõzõre a bajnokság két egyértelmû bajnokesélyese a Kormos és az Erpék, bár az elõzõ egy kicsit “megizzasztotta” a Trox együttese, mig az utóbbi valósággal “kitömte” a Cornettist. Gyõzelmével a Kormos továbbra is vezeti a bajnokságot , utánna az Erpék csapata következik, három pont lemaradással, de egy mérkõzéssel kevesebbet is játszottak, egyébként öt forduló után ez a két csapat százszázalékos. Megingott ismét a Zecovi a Rákos ellen, az elég gyenge játszó Zecovi csak a rákosiak bizonytalanságának köszönheti azt, hogy végül nyerni tudott. Megszerezte elsõ gyõzelmét a Csillag is, a Fazizso-nak ez is nagy falatnak bizonyult, s bár állták a sarat rendesen, végül kikaptak három gólal.

Az Cornettist - Erpék összecsapás, a végeredmény fényében erõssen egyoldalúnak tûnhet, ez azonban nem egészen volt így. Az elsõ félidõben bizony tudta tartani úgy ahogy a Cornettist magát, aztán ahogyan fokozatosan fáradtak, úgy fogyott el a lendületük és kedvetlenedtek el a játékosai is. 
Az Erpék megint hozta a kötelezõt és lelépte a hozzá képest gyengébb képességû ellenfelét, egyelõre nyitott a kérdés, hogy vajon ki fogja ezt a csapatot megállítani?
A Kormos - Trox mérkõzés már egy teljesen más légkört hozott, a Kormos sorozatosan bizonyította, hogy mennyire egyben van a csapat fejben, amikor nagyon kell, akkor tudják húzó emberei összekapni magukat és eldönteni egy-egy mérkõzést. A Trox minden megtett, sõt a végén úgy nézett ki, hogy kihúzzák a döntetlennel, ám egy szerencsétlen öngól ebbéli reményeiket is szertefoszlatta.
A Troxnak így is nagy fegyvertény, hogy sikerült zavart okoznia a Kormos soraiban, és tudott tenni azért, hogy megkínlódjon a gyõzelemért, a tavalyi bajnok. A rákosiak egy megnyert mérkõzést veszítettek el, ha a kihasználatlan gólhelyzetek számát tekintjük, ezuttal a Zecovi nem tudta azt nyújtani amit normális esetben el lehet egy ilyen kaliberû csapattól várni.
Következik az VI. forduló, november 11 (hétfõ): 18. Zecovi -Csillag, Trox - Rákos, Erpék - Kormos, Bibarcfalva - Cornettist.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 846. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.