Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.10.18.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 843. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.10.18. Közélet

Közvécé szükségeltetik

A.E. A napokban a város egyik kereskedelmi egységének a vezetõje panasszal érkezett szerkesztõségünkbe. Elmondása szerint kénytelen volt lapunkhoz fordulni, ugyanis megelégelte már, hogy több esetben is, reggelente takarítania kell a központban lévõ üzlet elõtt a rendszeresen oda “pottyantot” emberi ürüléket.

A helyzet eléggé kellemetlen, és egyben gyomorforgató is, az üzletvezetõ szerint egyesek vécének használják az üzlet melletti, bokros félreesõ részt.
A jó megoldást egy közvécé felállításában látná, de véleménye szerint a baróti rendõrség járõrei is jobban figyelhetnének erre a jelenségre. “Régebb egészen az iroda bejáratáig merészkedtek, és ott könnyítettek magukon, vagy végezték el a nagydolgukat akár fényes nappal is, fõként szerdai napokon volt tarthatatlan a helyzet. Hogy ezt megelõzzük, kénytelenek voltunk kaput állítani, de úgy látszik ez sem elég. - panaszolta az érintett.
A helyzet tarthatatlanságával a polgármester is tisztában van Baróton, mivel hozzuk is több panasz érkezett, hogy a városban szükséges volna egy közvécé. Az elöljáró azonban úgy gondolja, azzal, hogy a központban, vagy éppen a buszmegállóban építenek egy vécét, még nem oldják meg a problémát, ráadásul a mûködtetés és a megõrzés sem lenne egy leányálom. A rövid távú megoldást a város tulajdonában levõ két öko vécé kihelyezésében látná, hiszen olcsó is, és könnyebb lenne megõrizni is.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 843. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.